کد خبر:۷۶۷۴۹۸

هدر رفتن درآمد چند میلیاردی به خاطر یک آقازاده

بررسی‌ها نشان می‌دهد مجتمع ترکش‌دوز در اختیار فردی به نام «بغدادی» با واسطه‌گری آقازاده‌ای از دوره ریاست دکتر میرزاده به بعد قرار داشته است که یک بازه ۵ ساله را شامل می‌شود. بازه زمانی که می‌توان با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت درآمدزایی چند میلیاردی که می‌توانسته است به دانشگاه تزریق شود، به دست آورد.

 به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، تعیین‌تکلیف و شفاف‌شدن وضعیت املاک و دارایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی یکی از مطالبات دانشجویان و خانواده این دانشگاه بوده و همین مساله حساسیت‌های زیادی را حول دانشگاه به‌وجود آورده است. یکی از این دست مسائل، ساختمانی در خیابان ترکش‌دوز تهران (مجموعه رفاهی تهران مرکزی –ترکش‌دوز-) است. ساختمانی که در دوره پیش از مدیریت فعلی در اختیار گروهی برای کاربری رستوران‌داری قرار داشته است که نه‌تن‌ها اجاره‌ای به خزانه دانشگاه واریز نمی‌شد، بلکه ماهانه هزینه‌ای چندده میلیونی برای دانشگاه ایجاد کرده است.

سید‌محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اطلاعات تازه‌ای درباره این ساختمان در اختیار ما قرار داده است، او می‌گوید: «قبل از مدیریت دکتر طهرانچی این ساختمان را به فردی داده بودند و ماهانه نزدیک به ۱۰ میلیون تومان صرف فعالیت اداری و ۳۰ میلیون تومان صرف هزینه‌های نگهداری و نگهبانی به این گروه واریز می‌شد، اما پس از روی کار آمدن دکتر طهرانچی، این ساختمان به اجاره گذاشته شده ضمن لغو قرارداد مزبور به مزایده گذاشته می‌شود و به برنده مزایده با ۷۵ میلیون و بدون نگهبان و پول آب و برق داده می‌شود. امسال نیز به مزایده گذاشته شد که اجاره آن حدود ۱۱۰ میلیون تومان خواهد بود، که البته این قرار‌داد امضا نشده است.»

ترکش‌دوز در کدام منطقه تهران است؟

اما با نگاهی دقیق‌تر به این مجتمع می‌توان اطلاعات قابل توجه دیگری را به دست آورد، این ساختمان که به‌عنوان «مجتمع آموزشی رفاهی ترکش‌دوز واحد تهران مرکزی» نامیده می‌شود، در منطقه ۳ تهران، بالاتر از منطقه موسوم به جردن و امانیه -‌خیابان ترکش‌دوز- قرار دارد و براساس اطلاعیه‌های موجود سایت تهران مرکز دارای ظرفیت ۴۰۰ نفری است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد این مجتمع در اختیار فردی به نام «بغدادی» با واسطه‌گری آقازاده‌ای از دوره ریاست دکتر میرزاده به بعد قرار داشته است که یک بازه ۵ ساله را شامل می‌شود. بازه زمانی که می‌توان با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت درآمدزایی چند میلیاردی که می‌توانسته است به دانشگاه تزریق شود، به دست آورد.

یک حساب و کتاب ساده

اگر قیمت اجاره واقعی این مجتمع را به‌صورت ماهانه و با توجه به نوسانات اخیر بازار مسکن همین ۷۵ تا ۱۱۰ میلیون تومان تخمین زد و از سوی دیگر نرخ تورم و درصد افزایش اجاره‌بها با قیمت اجاره یک مجتمع با امکانات این ساختمان طی پنج سال گذشته در این منطقه را مورد حسابرسی قرار داد، می‌توان به یک عدد قابل توجه دست یافت.
 
هدر رفتن درآمد چند میلیاردی به خاطر یک آقازاده
 
منبع: فرهیختگان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار