کد خبر:۷۵۴۹۲۳
لیگ انگلیس

منچستر از خودی خورد/ پنجه گرگ بر صورت شیطان

در هفته سی و دوم لیگ برتر منچستر برای دومین بار برابر ولوورهمپتون شکست خورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از هفته سی و دوم لیگ برتر انگلیس دو بازی برگزار شد. در مهمترین بازی روز ولوورهمپتون در خانه از منچستریونایتد پذیرایی کرد که در این بازی شیاطین سرخ با نتیجه یک بر 2 و یک گل به خودی مقابل گرگ‌ها شکست خورد تا دومین شکست خود را ظرف دو هفته اخیر از گرگ ها پذیرا شده باشد.

یوتا (25) و اسمالینگ مدافع منچستر (77) برای ولوورهمپتون و مک تومینای (13) برای منچستر گلزنی کردند ضمن اینکه اشلی یانگ در دقیقه 57 با دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد تا من یو 10 نفره شود.

در دومین دیدار هم واتفورد و فولام به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه 4 بر یک به سود واتفورد به پایان رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار