آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۶۷۵۹
امیری در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه بجنورد طی ۲ ماه آینده میزبان شهید گمنام خواهد بود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: طبق پیگیری‌ها، جانمایی مزار شهید گمنام برای دانشگاه بجنورد انجام شده و این دانشگاه طی ۲ ماه آینده پذیرای شهید گمنام خواهد بود.
حسین اکبری

احیا محمد امیری، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: طبق پیگیری‌های انجام شده، جانمایی مزار شهید گمنام برای دانشگاه بجنورد انجام شده است و این دانشگاه طی ۲ ماه آینده پذیرای شهید گمنام خواهد بود.

امیری ادامه داد: پیش از این رئیس دانشگاه بجنورد برای عدم پذیرش شهید توجیه‌هایی می‌آورد، اما مشکلات رفع شده است و اولین شهید گمنامی که به استان بیاید در دانشگاه بجنورد دفن خواهد شد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از حمایت بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس از پایان نامه‌های دانشجویی خبر داد و اظهار کرد: از پایان نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد که در موضوع مقاومت باشد حمایت‌های مادی و معنوی انجام خواهد پذیرفت.

وی در پایان گفت: تا کنون از ۱۵ پایان نامه حمایت مادی در حدود ۵۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون انجام شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار