کد خبر:۷۶۰۸۶۸
از انتقال الهیار به ترکیه اطلاعی ندارم

طاهری: شفر یک جنتلمن استقلالی بود/ بازی سختی مقابل استقلال خوزستان داریم

مربی استقلال تهران گفت: استقلال خوزستان هم یک تیم بسیار خوب بود و با اینکه بسیار جوان هستند، اما منسجم هستند و با توجه به شرایط موجود با تمام تلاش بازی خواهند کرد و بازی بسیار سختی خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین زرندی در نشست خبری پیش از بازی هفته بیست و هشتم لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان اظهار داشت: فرهاد مجیدی به دلیل شرکت در جلسه فوری باشگاه حضور پیدا نکرد و به دلیل غیبتش در این جلسه عذرخواهی کرد.

بیژن طاهری، مربی استقلال تهران درباره این بازی گفت: ابتدا از آقای شفر برای زحمات و وقتی که برای این تیم گذاشتند تشکر می‌کنم. شفر یک مرد جنتلمن، خوش قلب،‌ دوست داشتنی و به معنای واقعی استقلالی بود. از سمت خودم و تمامی اعضای تیم از او تشکر می‌کنم و برای او آرزوی موفقیت دارم. این وظیفه من بود که در ابتدا این را بگویم و از من درباره بازی فردا سوال کنید و برای تغییر سرمربی فردا از آقای مجیدی سوال کنید.

طاهری درباره این بازی گفت: به نظرم اصلا شرایط بحرانی نداریم، نه اینکه اتفاق خاصی نیفتاده باشد توپ‌های ما مقابل پدیده در گل نرفت و استقلال خوزستان هم یک تیم بسیار خوب بود و با اینکه بسیار جوان هستند اما منسجم هستند و با توجه به شرایط موجود با تمام تلاش بازی خواهند کرد و بازی بسیار سختی خواهد بود. تا دیروز در خدمت آقای شفر بود و از امروز هم تا پایان فصل قرارداد دارم و در خدمت آقای مجیدی تا پایان فصل هستند. همه برای نام استقلال تلاش می‌کنیم.

مربی استقلال درباره وضعیت گادوین منشا و روحیه بازیکنان برای بازی فردا گفت: بازیکن‌ها در تمرین دیروز سرحال بودند. آقای منشا بعد از اینکه در مشهد ترکیب اعلام شد گفتند که مریض هستم و چون بعد از اعلام ترکیب اظهار ناراحتی کردند فعلا در اختیار باشگاه هستند. چون بعد از اینکه ترکیب اعلام شد و این را به ما اطلاع داد تصمیم گرفتیم و از لیست 18 نفره خارج شد و با تصمیم آقای مجیدی در اختیار باشگاه قرار گرفته است.

طاهری درباره وضعیت الهیار صیادمنش عنوان کرد: من آخرین بار که صیادمنش را دیدم قبل از سفر به مشهد بود و مریض بود و سرما خورده بود. در رابطه به فروش او و انتقال به ترکیه بی اطلاع هستم.

مربی آبی‌ها در این خصوص که روح اله باقری مشکلی دارد، گفت: روح اله باقری هم در تمرینات ما شرکت میکند و با نظر آقای شفر در لیست ما نبودند و مشکل خاصی ندارند. باید ببینیم که نظر آقای مجیدی درباره ایشان چیست.

طاهری در خصوص اینکه آیا شفر به تنهایی برای ترکیب تصمیم می‌گرفت و نظرات مربیان را لحاظ نمی‌کرد، گفت: ما بالاخره یک مجموعه بودیم روزهای قبل از بازی درباره ترکیب صحبت می‌کردیم اما در نهایت آقای شفر به عنوان سرمربی تصمیم گیری می‌کردند.

وی درخصوص امید به کسب سهمیه و قهرمانی گفت: قهرمانی را بعید می‌دانم اما تمام مجموعه تلاش شان را انجام می‌دهند که قطعا سهمیه را بگیریم. قهرمانی دیگر دست ما نیست و آن زمان که دست ما بود به خوبی از آن استفاده نکردیم. امیدواریم که سهمیه فصل بعد را با حداکثر تلاش کسب کنیم.

او درباره زمان پایان قراردادش گفت: در کادرفنی می‌دانم که قرارداد من و آقای نامداری تمام می‌شود و از بقیه اطلاعی ندارم. دستیاران خارجی که با آقای شفر در تیم حضور داشتند هم مثل ما قرارداد دارند و تصمیم خودشان است. آنها اخراج نشده‌اند و می‌توانند به تمرین بیایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار