آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۲۶۹

احسان حدادی: لباسی برای المپیک طراحی می‌کنم که همه لذت ببرند

قهرمان پرتاب دیسک آسیا گفت: برای المپیک ۲۰۲۰ می‌خواهم لباسی طراحی کنم که شأن ایران را حفظ کند و همه نگاه کنند و لذت ببرند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، احسان حدادی در حاشیه مراسم اهدای یادبود و مدال‌های فدراسیون‌ها به موزش ورزش گفت: پیش از مسابقات قهرمانی آسیا دو ماه در اردو بودم، اما هنوز به صد درصد آمادگی نرسیده‌ام. مسابقات قهرمانی جهان در مهر ماه به میزبانی قطر برگزار می‌شود و امیدوارم تا آن زمان آماده شوم و اتفاق خاصی هم نیفتد. همچنین امیدوارم وزیر ورزش و رئیس کمیته المپیک هم حمایت صد درصدی داشته باشند.

وی افزود: رکوردهایم رو به رشد است و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد. خوشبختانه شرایط در این دو ماه خوب بوده، اما اوضاع برای مسابقات قهرمانی جهان باید بهتر از این هم باشد و بدون دغدغه تمرین کنم.

قهرمان پرتاب دیسک آسیا ادامه داد: 20 روز دیگر مرحله دوم لیگ الماس در سوئیس برگزار می‌شود. بعد از آن اردوی برون‌مرزی در آمریکا را دارم و برنامه‌هایم به همین ترتیب ادامه داد.

حدادی در واکنش به این موضوع که دیر اعلام شدن کسب سهمیه مسابقات جهانی از سوی فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: شاید دوستان اطلاع نداشتند. البته این موضوع کم‌لطفی نیست و اشکالی هم ندارد. ان‌شاالله که در آینده اتفاقات خوبی رخ دهد.

وی درباره طراحی لباس مسابقه‌اش در مسابقات قهرمانی آسیا و سپس مرحله اول لیگ الماس در قطر گفت: با افتخار این کار را انجام می‌دهم و تا المپیک در هر مسابقه‌ای که شرکت کنم، برای هر کدام با یک طرح جدید دارم. برای المپیک هم می‌خواهم لباسی طراحی کنم که شأن ایران را حفظ کند و همه نگاه کنند و لذت ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار