کد خبر:۷۶۳۳۱۵

دردسر تراکتورسازی برای پرسپولیس در آستانه قهرمانی در لیگ

پرسپولیسی که حالا علاوه بر پول رضایت‌نامه‌ی محمد نادری باید حق رشد او را هم بپردازد. حال آنکه رقیبش تراکتورسازی می‌تواند در ازای حق رشد محمد نادری که رقم کمی هم نیست، خودِ او را از کورتریک بخواهد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بدون در نظر گرفتن بازی با ماشین‌سازی، محمد نادری در ۱۲ بازی لیگ برتری برای پرسپولیس به میدان رفته و ۹۹۰ دقیقه با پیراهن این تیم بازی کرده است که از این تعداد، در ۱۱ بازی فیکس بوده و حضورش ۹۰ دقیقه‌ای در زمین داشته است. طبیعی است که چنین آماری، برانکو ایوانکوویچ را به حفظ نادری قانع کند، اما این کار آنقدر‌ها هم به نظر می‌رسد ساده نیست. از یک طرف باشگاه کورتریک بلژیک برای صدور رضایت‌نامه‌ی قطعی محمد نادری رقم هنگفتی را پیشنهاد داده و از طرف دیگر تراکتورسازی وارد میدان شده و حق رشد این بازیکن را طلب کرده است.

یعنی پرسپولیس اگر می‌خواهد فصل آینده هم نادری را داشته باشد، علاوه بر پول رضایت‌نامه، باید حق رشد این بازیکن را هم بپردازد وگرنه از دستش می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۵
امیدوارم مدیرات تراکتور به این نتیجه برسن که بازی کنانی از پرسپولیس و استقلال نگیرن همشون خائنن مثل فروزان نادری هم بازیکن خوبی نیست
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار