آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۰۸۵
بوندسلیگا

بایرن با آتش‌بازی قهرمان شد/ نایب قهرمانی دورتموند

بایرن مونیخ موفق شد در دیدار مقابل اینتراخت فرانکفورت آتش‌بازی راه بیاندازد و عنوان قهرمانی را بدست آورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در آخرین هفته از رقابت‌های بوندس لیگا، بایرن مونیخ از ساعت 18 در آلیانس آرنا میزبان اینتراخت فرانکفورت بود و با نتیجه 5 بر یک به پیروزی رسید.

گل‌های این بازی را کومن 4، آلابا 53، رناتو سانچس 58، ریبری 72 و روبن 78 برای بایرن به ثمر رساندند و تک گل اینتراخت را هالر در دقیقه 50 وارد دروازه حریف کرد.

بایرن با این پیروزی 78 امتیازی شد و عنوان قهرمانی را بدست آورد.

روبن و ریبری که بازی پایانی خود را انجام دادند هر دو گل زدند تا وداعی باشکوه با مونیخی‌ها داشته باشند.

بورسیا دورتموند هم مقابل بورسیا مونشن گلادباخ 2 بر صفر پیروز شد اما در نهایت با 76 امتیاز و دو امتیاز کمتر نایب قهرمان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار