کد خبر:۷۶۸۴۶۴
تماس وزارت ورزش با رئیس سازمان لیگ؛ فینال باید برگزار شود
سخنگوی وزارت ورزش و جوانان گفت: با آقایان فتاحی رییس کمیته مسابقات و بهاروند رییس سازمان لیگ تماس گرفته شده و بایستی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و داماش امشب حتما برگزار شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مازیار ناظمی سخنگوی وزارت ورزش و جوانان گفت: با آقایان فتاحی رییس کمیته مسابقات و بهاروند رییس سازمان لیگ تماس گرفته شده و بایستی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و داماش امشب حتما برگزار شود.
وی افزود : با مدیرعامل محترم داماش هم تماس گرفته شده تا تیم و بازیکنان در میدان حاضر شوند.
مدیر کل روابط عمومی وزارت ورزش گفت : شرایط پیش آمده در این مسابقه در اولین فرصت بررسی و فدراسیون فوتبال با افراد خاطی بشدت برخورد انضباطی خواهد کرد و در صورت نیاز تغییرات لازم در مسئولیت ها صورت خواهد گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.