
کد خبر:۷۷۹۰۲۳
با تصمیم کالدرون، بازیکنان پرسپولیس دو دسته شدند
زمان آغاز تمرینات بازیکنان پرسپولیس در ورزشگاه شهید کاظمی مشخص شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، با اعلام محسن خلیلی مدیر تیم، تعدادی از سرخپوشان در بازگشت از اردوی ترکیه، یک روز استراحت خواهند داشت و تمرینات خود را از روز دو شنبه از سر می گیرند.
گابریل کالدرون قبل از عزیمت از اردوی گرین پارک، بازیکنان تیم را به دو گروه تقسیم کرد. یک گروه از بازیکنان روز دوشنبه از ساعت 18 در ورزشگاه شهید کاظمی اولین تمرین خود در تهران بعد از پایان اردو را انجام می دهند.
گروه دیگر هم صبح سه شنبه از ساعت 10 صبح تمرین خواهند داشت. بعضی از بازیکنان هم طبق همین اعلام در هر دو فهرست حضور دارند. اولین تمرین مشترک نیز قرار است، بعد از ظهر سه شنبه انجام شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.