آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۶۷۸

مسی از تعطیلات برنگشت و با سوارز به «ایبیزا» رفت

لئو مسی و خانواده اش دیروز پس از چند هفته حضور در کارائیب به بارسلونا برگشتند. برخی ادعا کرده بودند که مسی زودتر از موعد تعطیلاتش را به پایان رسانده و در خدمت تیم خواهد بود، اما این قضیه صحت ندارد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسی که در هفته‌های اخیر در کنار سوارز و خانواده اش بوده این بار به همراه مهاجم اروگوئه‌ای راهی ایبیزا شد تا ادامه تعطیلاتش را در اسپانیا سپری کند. البته این بخش از تعطیلات مسی کوتاه خواهد بود و به زودی به اردوی بارسا ملحق می‌شود تا در بازی جام خوان گامپر مقابل آرسنال در روز سیزدهم مرداد شرکت کند.

مسی در روز‌های اخیر سعی کرده ناکامی در کوپا آمه ریکا را فراموش کند و با انگیزه‌ای مضاعف آماده آغاز فصل ۲۰-۲۰۱۹ شود که دوست صمیمی اش لوئیز سوارز هم او را همراهی کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار