کد خبر:۷۸۰۹۸۰
مخالفت هیئت مدیره پرسپولیس با خواسته عالیشاه
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با خواسته بازیکن این تیم مخالفت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه پرسپولیس در شرایطی قرارداد مالی امید عالیشاه را با رقم دو میلیارد تومان امضا کرد که این بازیکن خواستار مبلغ دو میلیاردو چهارصد میلیون تومان به علاوه چند آپشن که شامل قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر و دیگر جامها میشد.
عالیشاه تاکید زیادی بر خواسته خود داشت تا حدی که ایرج عرب و محسن خلیلی هم کوتاه آمدند اما مدیرعامل پرسپولیس در تماس تلفنی با اعضای هیئت مدیره نتوانست نظر مثبت آنها را جلب کند تا در نهایت عالیشاه مجبور به قبول همان مبلغ دو میلیارد تومان شود.
نکته عجب اینکه عالیشاه در مصاحبه بعد از خروج از باشگاه خود مدعی شد که هرگز در مورد مسائل مالی با باشگاه مشکل نداشته و چانهزنی 3 ساعته وی در باشگاه به خاطر مسائل دیگر بوده است!
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.