کد خبر:۷۸۱۱۶۱

رضا اسدی گرینه پرسپولیس شد؟

این طور که از شواهد و قرائن پیداست مذاکرات برای جذب رضا اسدی هافبک فصل قبل سایپا برای حضور در جمع سرخ ها دوباره از سر گرفته شده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نظر می‌رسد کالدرون روی ربیع خواه برای حضور در خط دفاعی حساب باز کرده است و با این حساب در حال حاضر تنها گزینه مورد اطمینان برای حضور در پست مهم هافبک دفاعی در پرسپولیس کمال کامیابی نیا است، بازیکنی که علاوه بر مصدومیت مزمن از ناحیه کتف که فصل قبل بار‌ها او را از ترکیب اصلی پرسپولیس دور کرد، حالا مشکل مصدومیت از ناحیه همسترینگ هم برای او پیش آمده تا بدین ترتیب نیاز به یک هافبک دیگر برای پرسپولیس از سوی کادرفنی احساس شود که در این میان رضا اسدی می‌تواند گزینه خوبی برای حضور در تیم کالدرون باشد و با توجه به شواهد موجود، بعید نیست که در روز‌های باقیمانده از فصل نقل و انتقالات شاهد حضور اسدی در جمع سرخ پوشان باشیم. هافبکی که چندی پیش برای حضور در استقلال هم مورد توجه آبی‌ها قرار گرفته بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار