آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۴۹۶
روشن در گفتگو با دانشجو:

فتحی جایگاه هیات مدیره استقلال را متزلزل کرد/ در خصوص انتخاب وحید ایمانی، مدیرعامل استقلال باید پاسخگو باشد

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: وحید ایمانی را نمی‌شناسم امیر حسین فتحی باید در خصوص استعفای او پاسخگو باشد مدیریت باشگاه خیلی ضعیف عمل می‌کند خودشان در امور نقل و انتقلات بازکنان تصمیم میگیرند

 گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_ مصطفی رحیمی، حسن روشن، پیشکسوت استقلال در گفتگو با دانشجو در خصوص حواشی باشگاه استقلال گفت: وحید ایمانی را نمی شناسم؛ هرکس که ایشان را به این سمت منصوب کرده باید الان پاسخگو باشد. به نظر بنده این طور ماجراها مبهم است و باید در مورد آن تامل کرد اما باید به این موضوع اشاره کرد که این گونه اتفاقات به ضرر تیم و هواداران استقلال تمام می‌شود.

وی افزود: سلطانی فر، فتحی را برای مدیرعاملی استقلال انتخاب کرده و اختیار هم به ایشان داده است. این به معنای بی‌اعتبار کردن جایگاه هیات مدیره در بین هواداران و تیم استقلال است. اگر یک باشگاه هر اتفاق خوب یا بدی که می‌افتد در رسانه‌های خود برای مردم بیان کند تا حقیقت مشخص شود، اتوماتیک جلوی بعضی از حواشی گرفته خواهد شد. وقتی مدیران باشگاه مردم را در جریان نمی گذارند، باعث می‌شود خبرها طوری بیرون برود که باعث آزرده شدن دل هواداران می‌شود.

پیشکسوت استقلال تصریح کرد: بعضا دیده می‌شود بازیکنی به دلیل کسالت در تمرین حاضر نمی‌شود؛ وقتی اطلاع ندهند که بازیکن کسالت دارد، هوادار می‌بیند بازیکن در تمرین نیست و با یک خبر کذب روان هوادار به هم می‌ریزد. بهترین راه این است که هر روز هر اتفاقی که می‌افتد را آقای مدیرعامل بعد از اتمام کار با مردم در میان بگذارد و به اینصورت جلوی نگرانی کادر فنی و هواداران باشگاه گرفته می‌شود.

حسن روشن در ادامه افزود: مدیریت جامع باشگاه خیلی ضعیف عمل می کند و خودشان در امور نقل و انتقلات تصمیم می‌گیرند؛ بنابراین با این ضعف، کادر فنی و کمیته انضباطی و باشگاه خوب اداره نمی شود. خصوصا با این آمدن و رفتن‌هایی که طرف 2 روز می‌آید بعد استعفا می دهد.

پیشکسوت استقلال در پایان تأکید کرد: نمی‌دانم که مدیرعاملی باشگاه استقلال چه سودی دارد که هر مدیر عاملی هم که می‌آید میگوید 8 صبح می آیم تا 10 شب، حقوق هم نمی‌خواهم. متاسفانه تمام کسانی که در باشگاه کارمی‌کنند حتی خود مدیر عامل هم یک قرارداد مشخص ندارند؛ اینها خودش معضل است که اگر درست انجام می‌شد، طرف نمی‌توانست دو روز بیاید و بعد زیر نامه استعفای خود را امضاء کند.

به گزارش دانشجو، وحید ایمانی معاون جدید باشگاه استقلال که با عنوان معاونت فرهنگی و امور رسانه از سه روز پیش در این باشگاه منصوب شده بود، از این سمت استعفا داد.معاون مستعفی باشگاه استقلال در حالی با گذشت تنها سه روز از عمر کاری اش اعلام استعفا کرد که عامل آن را درخواست (فشار) دولت بر مدیر باشگاه عنوان کرد. ایمانی بعد از خطیر دومین معاون مستعفی باشگاه استقلال در روزهای اخیر است که این نشان از بازار داغ استعفای معاونین در این باشگاه می دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار