آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۱۲۰
محمدرضا داورزنی:

این هفته وضعیت پرسپولیس تعیین تکلیف خواهد شد

معاون وزیر ورزش و جوانان در واکنش به گمانه‌زنی‌های مربوط به باشگاه پرسپولیس و احتمال ایجاد تغییرات مدیریتی در این باشگاه، گفت: این هفته وضعیت باشگاه تعیین تکلیف می‌شود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها صحبت از احتمال ایجاد تغییرات در باشگاه پرسپولیس مطرح می‌شود. از یک سو گفته می‌شود مهرداد هاشمی عضو هیات مدیره استعفا کرده و فرد دیگری جایگزینش خواهد شد. از سوی دیگر بحث کنارگذاشتن ایرج عرب و انتخاب جانشین او هم بالا گرفته است.

محمدرضا داورزنی معاون وزیر ورزش درباره احتمال تغییر در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: این موضوعات مطرح بوده، ولی قطعی نیست. ظرف این هفته پرسپولیس تعیین تکلیف خواهد شد.

یکی دیگر از موضوعات فوتبالی مربوط به مشکلات فدراسیون فوتبال برای پرداخت دستمزد مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی است. فدراسیون فوتبال بار‌ها از دولت و وزارت ورزش برای پرداخت بخشی از قرارداد ویلموتس درخواست کمک کرده است.

داورزنی در این باره گفت: اینکه بخواهیم پرداخت دستمزد سرمربی تیم ملی را به کمک دولت منوط کنیم، شامل سایر رشته‌ها هم می‌شود. ان شاءالله مشکل ویلموتس هم حل خواهد شد.

معاون وزیر ورزش همچنین با اشاره به تلاش دولت برای خصوصی سازی دو باشگاه پرطرفدار ایران تاکید کرد که با مصوبه جدید، واگذاری استقلال و پرسپولیس غیر ممکن می‌شود.

وی گفت: مصوبه مجلس باعث شد تا نوع واگذاری استقلال و پرسپولیس تغییر کند. این مدلی که ارائه کرده اند، نیاز به اصلاح مصوبه دارد. اگر اصلاح نشود نوع واگذاری کند و تقریبا غیر ممکن می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار