کد خبر:۷۸۸۸۹۰
حسینیه دانشجو |

آیت‌الله جاودان: گریه‌کنندگان بر مصائب سیدالشهداء(ع) ترس قیامت را حس نمی‌کنند

یک استاد حوزه علمیه گفت: بزرگترین خوف و ترس ممکن، فزع اکبر روز قیامت است، اما کسی که بر امام حسین(ع) گریه کرده و آن را حفظ کند، در روز قیامت چشمش روشن و قلبش شادمان است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله «محمدعلی جاودان» به مناسبت ماه محرم در حسینیه «شیخ مرتضی زاهد» به سخنرانی پرداخت و گفت: همه ما انسان‌ها روز قیامت به ذخیره‌ای از اعمال نیک نیاز داریم.

این استاد حوزه علمیه با استناد به حدیثی از ائمه معصومین (ع) تصریح کرد: اصل عزاداری امام حسین (ع) بر مبنای روضه و گریه است.

وی با استناد به روایتی از امام صادق (ع)، اظهار کرد: هیچ چشم و اشکی نزد خدا محبوب‌تر از آن چشم و اشکی که برای امام حسین (ع) گریه می‌کند، نیست.

این استاد حوزه علمیه با استناد به روایت دیگری، بیان کرد: کسی که برای امام حسین (ع) و بر مصائب ایشان گریه می‌کند با حضرت صدیقه طاهر (س) پیوند برقرار کرده و صله دارد.

آیت‌الله جاودان با بیان اینکه طبق آیات قرآن کریم مزد رسالت پیامبر (ص) مودت اهل‌بیت (ع) است، گفت: هر کس برای امام حسین (ع) گریه کند با پیامبر (ص)، امیرمومنان امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) و امام حسن (ع) پیوند بسته و صله کرده و از اصحاب و انصار آنان محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس آیات قرآن کریم بزرگترین خوف و ترس ممکن فزع اکبر مربوط به قیامت است، کسی که بر امام حسین (ع) گریه کرده و اثر این اشک را حفظ کند روز قیامت چشم او روشن و قلبش شادمان است.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه همه انسان‌ها به تنهایی وارد قیامت می‌شوند، ابراز کرد: روز قیامت همه در ترس و خوف هستند مگر کسانی که بر امام حسین (ع) گریه کرده باشند هر لحظه فرشته‌ای می‌آید و برای آن‌ها بشارت می‌آورد که بهشت منتظر شما است.

آیت‌الله جاودان افزود: روز قیامت همه خلق برای ذره و مثقالی از اعمالی خود در حال حساب و کتاب هستند، اما محبان و دستداران امام حسین (ع) زیر سایه عرش الهی می‌نشینند.

وی در پایان با بیان اینکه داستان کربلای امام حسین (ع) بسیار عجیب است، خاطرنشان کرد: همه ماجرای کربلا از ابتدای اعزام مسلم تا زمانی که اسرا به مدینه برگشتند، تحت ولایت الهی انجام شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار