آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۱۶۰

هشدار به هواداران پرسپولیس و استقلال؛ فریب سودجویان را نخورید

هواداران پرسپولیس و استقلال جهت خرید بلیت ورزشگاه آزادی، فریب کلاهبرداران را نخورند.

 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، این شرکت صبح چهارشنبه ۸ آبان ماه در بیانیه ای اعلام کرد: تنها مرجع موثق و مورد تایید شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال جهت فروش بلیت در ورزشگاه آزادی در فصل جاری، سایت معتبر pin90.ir است.

لذا فروش بلیت از طریق سایت های دیگر و همچنین به صورت حضوری در ورزشگاه آزادی، مورد تایید این شرکت به عنوان متولی مجموعه ورزشی آزادی نبوده و در قبال ضرر خریداران هیچگونه مسئولیتی شامل این شرکت نخواهد شد.

فروش بلیت مسابقه این هفته پرسپولیس و ماشین سازی طبق اعلام سایت معتبر pin90.ir فقط تا ساعت 13 و 30 دقیقه روز پنج شنبه انجام می‌شود. همچنین فقط افرادی می‌توانند وارد ورزشگاه شوند که پرینت بلیت و کارت ملی خود را همراه داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار