آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۲۰۶۲

پشت پردۀ ماجرای درگیری بازیکنان استقلال در هواپیما لو رفت

روز گذشته بازیکنان تیم فوتبال استقلال در پرواز خود از تبریز به تهران، در هواپیما جنجال پر سر و صدایی را تجربه کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته انتشار ویدیویی از مشاجره بازیکنان استقلال و مسافران پرواز تبریز به تهران سر و صدای زیادی به پا کرد. داستان از این قرار بود که مسافران پرواز که مردم عادی بودند به نظر ساعات زیادی منتظر بازیکنان استقلال بودند تا پرواز به حرکت درآید و همین اتفاق موجب ناراحتی شدید آنها شده بود.

در مقابل اما ورود استقلالی ها به هواپیما با عذرخواهی وریا غفوری از مسافران همراه شد. این اتفاق در حالی رخ داد که چند نفر عذرخواهی وریا را نپذیرفتند و برخورد خوبی با او نداشتند. همین باعث شد بحث بین دو طرف بالا بگیرد و حتی استراماچونی هم برای اطلاع از اتفاقی که افتاده بود به عقب هواپیما رفت. در نهایت این وریا بود که با تغییر جای خودش به جلوی هواپیما رفت و درگیری ها به نوعی به پایان رسیدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار