به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، در هفتهای که گذشت اخباری از مسائل استانی در سراسر کشور منتشر شد که برخی از مهم ترین این اخبار را در این گزارش مرور میکنیم.
روایتی از مطالبات اهالی فاز دو خاوران تبریز
نزدیک وزرات راه و شهرسازی که شدم صدای شعار «رئیسی روحت شاد» از دور شنیده میشد؛ با آقای جواد ملکی عضو هیات امنای افتخاری فاز ۲ خاوران احوالپرسی کردم و او هم مثل همیشه ابراز ناراحتی کرد، امید و خستگی ۶۱۲ کیلومتر مسافت از تبریز تا تهران در چهره همهی حاضران که تیپهای مختلفی داشتند دیده میشد.
شعاری که مالکان فاز ۲ خاوران تبریز سر میدادند از تمام وجودشان بود، چرا که همین اقدامات دولت سیزدهم گرد و خاک عدم رسیدگی را از روی این پرونده برداشت و تا حد قابل زیادی حل کرد، برگههای ۴ a در دست مالکان هم نشان تاییدی بر همین حرف است.
بیشتر بخوانید:
آخرین وضعیت سورتمه گرگان
از حدود ۳ سال قبل تاکنون و با روی کار آمدن اعضای دوره ششم شورای شهر دوباره بازار شعارهای این چنین داغ داغ شد. پس از آنکه اعضای دوره ششم شهر گرگان از تله کابین ناامید شد همهی تلاششان را روی شهربازی مدرن گرگان متمرکز کردند. تا شاید حداقل نتیجهای از این شهربازی حاصل شود و بر اساس داشتههای موجود راه اندازی سورتمه سادهترین گزینه بود.
سورتمه گرگان حدود ۵ سال پیش با دلار ۲۷ هزار تومانی به قیمت حدود یک و نیم میلیارد دلار خریداری و در سال گذشته با همت و توصیه چند وزیر و معاون وزیر و تلاش بزرگان گلستان پس از ماهها رسوب در انبار گمرک بندرعباس ترخیص و وارد گرگان شد سورتمهای که قیمت خرید آن حدود ۴۰ میلیارد تومان تمام شد ۳یا۴ مرحله مناقصه برای نصب آن برگزار شد (مناقصه اول تکرار شد) تا بالاخره مقرر شد تا این سورتمه با رقمی حدود ۵۷ میلیارد تومان توسط مهندسان و تکنسینهای چینی راهاندازی شد قراردادی که حدود نیم میلیون دلار از قرارداد به صورت ارزی و ۳۷ میلیارد تومان به صورت ریالی و تهاتر منعقد شده است.
بیشتر بخوانید:
نگذارید سورتمه گرگان هوا شود! / درجا زدن شهر پایانی ندارد
بزرگترین مزیت جهادگر جوان کجا متبلور شد؟
میقانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: شهید دریس تابستان ۱۴۰۲ پیش من آمد و گفت: اگر بشود بیایم در بخش جهادی کار کنم و دوست دارم جایی باشد که بتوانم آزاد باشم. با این اسرار قرار شد بیاید و در پیشبُرد کارهای اردوی جهادی کمک کند. ۱۰ روز که به اردوی جهادی مانده بود، من تصادف کردم و در بیمارستان بستری شدم.
مسئول سابق قرارگاه مهاجر مطرح کرد: شهید دریس در آن ایام به جلسات با مسئولین مثل فرماندار و مسئول بسیج سازندگی سپاه میرفت که بعدا ارزیابیای که انجام دادیم به نحوی در برابر مسئولین صحبت کرده بود که هیچکس متوجه نشده بود این یک دانشجوی ترم ۴ است و همه به اندازه دانشجویی که سالها کار جهادی در دانشگاه علوم پزشکی کرده بود روی او حساب میکردند.
بیشتر بخوانید:
«محمد حسین دریس» شخصیتی جامع الاطراف / بسیجی جهادگری که در تلاطم مسئولیتها متبلور شد
مردم خواهان قطع درختان کاج هستند
طی روزهای گذشته چنین اتفاقی در شهر بجنورد رقم خورد؛ برخی رسانههای مجازی با انتشار تصاویری مدعی شدند شهرداری بجنورد چند درخت کاج در یکی از پارکها را قطع کرده است؛ این رسانهها بدون ذکر دلیل این اتفاق، شرایط را به نحوی پیش بردند که گویا این رویداد به صورت خودسر و یا برای منافع شخصی انجام شده است.
عین بیگی گفت: به شهردار اعلام کردیم اگر کوتاهی در حوزه کار کارشناسی برای قطع این درختان وجود داشته، برخورد لازم انجام شود تا هیچ نفوذی در رأی کمیته مذکور، وارد نشود.
اما این موج ایجاد شده برکاتی نیز داشت؛ به طوری که در این جلسه جمعی از مردم بجنورد نیز حاضر شدند و بر خلاف ادعاهای برخی رسانه ها، از اعضای شورای شهر و شهردار خواستند تا نه تنها درختان کاج یک منطقه خاص، بلکه تمامی درختان کاج سطح شهر را برای حفظ سلامتی مردم قطع کنند.
بیشتر بخوانید:
درختان کاج نفس بجنورد را گرفته است/ مطالبه مردم؛ قطع این درخت مضر+فیلم
سرپرست اداره میراث فرهنگی شهرستان نطنز: تعیین محدوده حریم قلعه وشاق نطنز انجام شد/خبر خوش تخریب استخر معدنی در کمجان
یکی از موضوعات دیگری که سبب دلگرمی مردم شده، بحث پیگیری تعیین حریم محوطه تاریخی قلعه وشاق است. در این راستا یزدانمهر سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نطنز گفت: با پیگیری و انجام مطالعات میدانی توسط واحد میراث فرهنگی و ثبت و حرایم آثار تاریخی اداره نطنز، تعیین محدوده حریم قلعه وشاق انجام و جهت بررسی و تایید به اداره کل میراث فرهنگی ارسال گردیده است.
وی افزود:تعیین حریم آثار نقش بسزایی در بازدارندگی از تخریب و تجاوز به محدوده آثار تاریخی و باستانی دارد که جلوگیری از فعالیت معادن، ایجاد ساخت و سازهای جدید و فعالیتهای اجرایی بخشی از محدودیتها برای صیانت از این اثر ارزشمند تاریخی میباشد.
فرماندار نطنز گفت: در پی صدور حکم تخریب استخر معدنی در روستای کمجان، اجرای حکم در دستور کار بخشداری مرکزی قرار گرفت و صبح امروز اجرایی گردید.
بیشتر بخوانید:
فرماندار نطنز: الوعده وفا / استخر غیر مجاز نزدیک روستای کمجان تخریب شد
پرونده ویلاسازی در حیدرکلا
سید نجیب حسینی، در گفتگو با خبرنگاراستانها خبرگزاری دانشجو اظهارکرد: هنوز فرصت مطالعه پرونده روستای حیدرکلا فراهم نشده است، اما اعتقاد دارم که نباید اجازه ویلاسازی در چنین مناطقی صادر شود.
وی گفت: مقابله با ویلاسازی در جنگلها و مناطق بکر طبیعی نباید دستاویزی برای محروم کردن بومیان منطقه از حق زراعت و باغداری در اراضی آبا و اجدادی آنها باشد
بیشتر بخوانید:
مخالف ویلاسازی در مناطقی مانند حیدرکلا هستیم/ حفظ طبیعت لازمه توسعه شرق گلستان
مشاهده اخبار بیشتر:
سازش دو طایفه که به مدت سه سال به دلیل وقوع یک قتل دچار اختلاف شده بودند
چرا محیط زیست برای تلهکابین گرگان کارشکنی میکند؟
انتقاد نماینده کاشمر از عدم توجه دولت به مردم زلزلهزده / بنیاد مسکن هیچ اقدامی نکرده است
آرد گلستانیها در کارخانجات کلوچه سازی! / مالکان ۲۰۰ نانوایی ۵ سال سهمیه آرد خود فروختند
رادان: زائران اربعین در مرزها فقط ۵ ثانیه ایستایی دارند