آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۴۹۱۰
استاندار خراسان جنوبی:

۴۵۰ کیلومتر باند دوم تا پایان دولت چهاردهم در خراسان جنوبی به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: ۴۵۰ کیلومتر باند دوم تا پایان دولت چهاردهم در خراسان جنوبی به بهره‌برداری می‌رسد.
۴۵۰ کیلومتر باند دوم تا پایان دولت چهاردهم در خراسان جنوبی به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو ؛سید محمدرضا هاشمی در جریان بازدید از پروژه‌های راهسازی در محور بیرجند- نهبندان، خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی با وسعت ۱۵۱ هزار کیلومتر مربع و هم‌مرز با کشور افغانستان، از استان‌های پهناور و پرتردد کشور به شمار می‌رود که این امر ضرورت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل را دوچندان می‌کند.

 

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۲۰ کارگاه فعال در حوزه احداث باندهای دوم مشغول فعالیت هستند، افزود: در مجموع ۴۵۰ کیلومتر باند دوم در سطح استان در دست احداث است که تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه‌ها تخصیص یافته و بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

استاندار ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود ۱۲۰ کیلومتر از این مسیرها تا پایان سال به بهره‌برداری برسد که بخشی از آن در هفته دولت و بخشی نیز در هفته دفاع مقدس افتتاح خواهد شد. 

به گفته وی؛ هدف‌گذاری ما بهره‌برداری کامل از این ۴۵۰ کیلومتر تا پایان دولت چهاردهم است.

هاشمی با اشاره به شرایط کویری استان و یکنواختی جاده‌ها که احتمال وقوع تصادفات را افزایش می‌دهد، متذکر شد: توسعه باندهای دوم، احداث مجتمع‌های بین‌راهی و اقدامات پیشگیرانه پلیس و دستگاه‌های مرتبط، نقش مهمی در کاهش حوادث جاده‌ای استان داشته است.

وی همچنین از اقداماتی گفت که با اجرای آن‌ها در طول راه‌های استان، افزایش سطح ایمنی را به همراه داشته و آمار تصادفات جاده‌ای را به شدت کاهش داده

است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار