کد خبر:۸۰۲۰۸۹
حسرت کالدرون پس از هتتریک دیاباته در بازی بزرگ هفته
گابریل کالدرون سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، بازی تراکتور-استقلال را به دقت تماشا و آنالیز کرد و پس از پایان بازی درجمع مسئولان باشگاه گفت: شیخ دیاباته را دیدید؟ من همین مهاجم را میخواستم!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یکی از افرادی که درخشش شیخ دیاباته را دید، گابریل کالدرون، سرمربی پرسپولیس بود. این مربی آرژانتینی دیدار تراکتور-استقلال را به دقت تماشا و آنالیز کرده بود و پس از پایان بازی درجمع مسئولان باشگاه پرسپولیس گفته: «شیخ دیاباته را دیدید؟ من همین مهاجم را میخواستم!»
گابریل کالدرون چندی پیش و در نشست خبری پیش از بازی با استقلال و شهرآورد پایتخت گفته بود: «من دیاباته را میخواستم که باشگاه پرسپولیس به من گفت پول خریدش را نداریم اما باشگاه استقلال او را به خدمت گرفت. جونیور براندائو نهمین گزینه من بود و ارزان قیمت!
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰