کد خبر:۸۰۴۶۴۳

بهترین گل عمر السومه؛ گل به بیرانوند

سوریه به لطف گل ثانیه‌های پایانی عمر السومه توانست از ایران در آزادی یک امتیاز بگیرد و امیدهایش را برای صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ حفظ کند. سوریه البته برابر استرالیا شکست خورد و از رسیدن به دور نهایی انتخابی جام جهانی بازماند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عمر السومه به دلیل شرایط سوریه پنج سال برای تیم ملی کشورش بازی نکرد و بازی برابر ایران دومین بازی او در بازگشت مجدد به تیم ملی کشورش بود. او درباره گلزنی به ایران گفت: «قبل از بازی همه مردم سوریه اسم من را صدا می زدند و خیلی دوست داشتم برای آنها کاری کنم. ۱۰ دقیقه آخر بازی در زمین مدام دعا می‌کردم چون در آن بازی فرصت نداشتم و خیلی دوست داشتم کاری کنم که آن توپ به من رسید. خیلی استرس داشتم و با اولین تماسم با توپ توانستم گلزنی کنم که کار سختی بود ولی موفق شدم.»

او گفت: «در اتوبوس خیلی خوشحال بودیم و به صورت هم‌زمان جشن مردم سوریه را تماشا می‌کردیم. خیلی خوشحال بودم که باعث خوشحالی و سرافرازی مردم کشورم شده بودم. به سوریه رفتم و بعد از هفت سال سرزمینم را دیدم. همه خوشحال بودند. من نزدیک ۲۵۰ گل به ثمر رساندم ولی گلم به ایران در آن دیدار بهترین و مهمترین گلی بود که به ثمر رساندم.»

تیم ملی فوتبال سوریه فردا در انتخابی جام جهانی به دیدار چین می‌رود و سپس با فیلیپین بازی خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار