کد خبر:۸۰۶۷۸۳

واکنش مدیر عامل پرسپولیس به پیشنهاد اروپایی بیرانوند + فیلم

محمدحسن انصاری‌فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از جلسه با کالدرون درباره شرایط پرسپولیس توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن انصاری‌فرد در مورد جلسه صبح امروز با گابریل کالدرون سرمربی پرسپولیس پس از شکست برابر نفت مسجد سلیمان در هفته یازدهم لیگ برتر گفت: صحبت‌های خوبی با سرمربی تیم انجام دادیم و همه دست به دست هم خواهیم داد تا در مسابقات پیش رو به ویژه دیدار حساس با صنعت نفت آبادان در جام حذفی موفق ظاهر شویم.

وی در رابطه با انتخاب جایگزین جونیور براندائو مهاجم برزیلی افزود: در این زمینه سه مهاجم تراز اول دنیا را به کالدرون معرفی کردیم و قرار است این مربی در این زمینه نظر  خود را به ما اعلام کند. البته نظر من این است که مشکل تیم در بخش گلزنی به زودی برطرف خواهد شد.

مدیرعامل پرسپولیس اضافه کرد: از طرفی علی علیپور سابقه آقای گلی لیگ را دارد و با توجه به موقعیت‌های خطرناکی که در هر بازی به روی دروازه حریفان خلق می‌کنیم، ‌ خوشبین هستم که به زودی این مشکل برطرف شود.

انصاری‌فرد در مورد بحث حضور علیرضا بیرانوند در تیم گیمارش پرتغال خاطرنشان کرد: در ابتدای فصل پیشنهادهای زیادی برای علیرضا بیرانوند آمده بود اما الان از این تیم پرتغالی هیچ پیشنهادی به دست ما نرسیده و نمی‌دانم این اخبار چگونه مطرح می‌شود.

وی در مورد تاخیر بشار رسن در بازگشت به تهران از اردوی تیم ملی عراق هم گفت: این بازیکن قول داده که به زودی به تهران بیاید چرا که مشکل پاسپورت داشته و همین موضوع موجب شده تا این تاخیر در حضور او به تهران به وجود بیاید.

وی درباره زمان بازگشت بشار رسن یادآور شد: او مشکل پاسپورت داشت که قول داده است فردا یکشنبه به تهران بیاید. به هر حال بازیکن تیم ملی عراق است و در بازی های رسمی باید به اردوهای این تیم برود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار