
کد خبر:۸۰۹۱۱۴
برخلاف اظهار نظر مدیر روابط عمومی وزارت ورزش؛ رغبتی: شانس بیرانوند برای عنوان مرد سال آسیا زیاد است
مدیرکل دفتر برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان گفت: حضور علیرضا بیرانوند در جمع سه بازیکن برتر آسیا موجب افتخار ایران و ایرانی است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در آستانه انتخاب بهترین های سال فوتبال آسیا علی رغبتی مدیر کل دفتر برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان گفت : بر اساس آخرین اخبار دریافتی شانس بیرانوند برای عنوان مرد سال آسیا زیاد است.
وی گفت: حضور علیرضا بیرانوند در جمع سه بازیکن برتر آسیا موجب افتخار و عزت ایران و ایرانی است و امیدوارم به آنچه استحقاق آن دارد دست پیدا کند.
به گزارش فوتبالی، روز گذشته مازیار ناظمی مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان در صفحه مجازی خود از عدم دریافت این جایزه توسط بیرانوند خبر داده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.