آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۲۲۴۶

فتحی در هیات مدیره استقلال ماندنی شد؟

امیرحسین فتحی دیگر سمتی در باشگاه استقلال ندارد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بعد از استعفای فتحی از مدیرعاملی باشگاه استقلال این بحث مطرح شد که او کماکان عضو هیات مدیره باشگاه هست اما گفته می‌شود که فتحی به صورت کامل از باشگاه استقلال جدا شده است.

صحبت‌های مازیار ناظمی نشان می‌دهد که فتحی در هیأت مدیره باشگاه استقلال هم حضور ندارد. ناظمی به این نکته اشاره کرده که بعد از استعفای فتحی از مدیرعاملی باشگاه استقلال وی از هیأت مدیره هم کنار گذاشته خواهد شد و استعفای او از مدیرعاملی به منزله استعفا از هیأت مدیره هم هست.

به این ترتیب با احتساب اینکه سعادتمند نیز ماه‌ها قبل از سمت خود استعفا داده بود جای ۲ عضو هیأت مدیره برای ورود اعضای جدید باز می‌شود که باید ببینیم در نهایت وزارت ورزش و جوانان چه تصمیمی برای هیأت مدیره استقلال خواهد گرفت. اگر فتح‌الله‌زاده مدیرعامل شود بدون شک یکی از اعضای هیأت مدیره هم خواهد بود و احتمال دارد اولیایی نیز دیگر جای خالی هیأت مدیره باشگاه استقلال را پر کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار