گزینه اصلی مدیرعاملی باشگاه استقلال به یک قدمی صندلی ریاست رسید.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با توجه به استعفای امیر حسین فتحی از مدیرعاملی باشگاه استقلال، وزارت ورزش و جوانان اسماعیل خلیل زاده را به عنوان سرپرست مدیر عاملی باشگاه انتخاب کرد تا در زمان انتخاب مدیرعامل جدید امور باشگاه را در دست بگیرد. او در اولین اقدام با رفتن به ترکیه و واریز مطلبات استراماچونی به حساب او این مربی را به ایران بازگرداند.
از طرفی سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان هم از دیروز مذاکرات خود را با گزینه های مدیرعاملی باشگاه استقلال آغاز کرده و روز گذشته جلسه ای را با علی فتح الله زاده مدیرعامل اسبق آبی ها برکزار کرد تا برنامه این مدیر را برای در اختیار گرفتن ریاست دوباره باشگاه بررسی کند.
همچنین پس از فتح الله زاده ،کاظم اولیایی هم شب گذشته با حضور در دفتر سلطانی فر برنامه هایش را به وزیر ورزش ارائه داد تا در نهایت وزیر ورزش تصمیم نهایی خود را در اینباره بگیرد.
اما در کنار این ۲ گزینه، سعید آذری از دیگر گزینه هایی است که بحث حضورش در باشگاه استقلال مطرح شده و بدون شک او هم برنامه های خود را به وزارت ورزش و جوانان ارائه می دهد.
با این وجود باشگاه استقلال در حال حاضر ۳ گزینه اصلی برای ریاست دارد که وزارت ورزش و جوانان باید تصمیم نهایی را برای انتخاب یکی از آن ها به عنوان مدیرعامل بگیرد و در این میان به نظر میرسد شانس کاظم اولیایی روی کاغذ بیشتر از سایر گزینه ها باشد در حالی که اعضای هیئت مدیره در جلسه دورهمی خود روی نام فتح الله زاده به جمع بندی رسیدند.
بدون شک با انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال میتواند خود را از حواشی رخ داده دور کند و بعید هم نیست با تصمیم وزارت ورزش باشگاه استقلال به طور موقت با همان خلیل زاده به عنوان سرپرست به کار خود ادامه دهد تا شرایط بحرانی سپری شود و در وقت مناسب مدیر عامل جدید انتخاب شود.
سلام دوستان. اینها همه گمانه زنی هستند ولی فکر کنم فوتبال ما با مدیران شناخته شده قبلی و تفکرات کهنه و پوسیده به جایی نخواهد رسید. مهمتر از همه باید افراد صادق و سالم برای مدیریت انتخاب شوند تا تحولی در فوتبال ایجاد شود.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.