به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرونده «فساد در فوتبال» کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی مدتی است که به دادسرا ارجاع شده است تا با خاطیان آن برخورد شود. در همین راستا خبرگزاری دانشجو قصد دارد به صورت مصداقی جزئیاتی از این پرونده جنجالی را منتشر کند.
طبق گزارش کمیسیون اصل 90 در پرونده فساد در فوتبال؛ یکی از نقاط چالش برانگیز آئین نامه انضباطی قبلی فدراسیون فوتبال، عدم قید مهلت در ابلاغ آرای انضباطی از سوی دبیرکل فدراسیون و نیز فقدان ساز و کار در صورت امتناع وی از ابلاغ رأی بود. این ابهام در ماده 43 آئین نامه جدید تکرار شده است. به نحوی که اولا دبیرکل میتواند تا هر وقت دلش بخواهد رأی انضباطی و استیناف را ابلاغ ننماید و ثانیا در صورت امتناع از ابلاغ، گزینه جایگزینی پیش بینی نشده است.
این نقیصه سبب شد به دلیل امتناع دبیرکل از ابلاغ رأی، برخی تیمها به رغم صدور حکم قطعی دال بر قهرمانی لیگ، از شرکت در مسابقات باشگاههای آسیا محروم شوند و مقام قهرمانی به تیمی که قهرمان نشده بود و به حکم قطعی، مرتکب تخلف و تبانی شده بود، اعطاء گردد (حدفاصل سال 1385-1393). نمونههای متعددی از این دست در رسیدگی به پرونده وجود دارد که حکایت از اغراض غیر حرفهای مسئولان مربوطه میکند.