کد خبر:۸۱۲۵۴۰

تساوی پرگل پرسپولیس در بازی دوستانه

دیدار دوستانه تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سرخپوشان پاکدشت با نتیجه ۳_۳ به پایان رسید.

 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تیم پرسپولیس پس از دیدار روز گذشته برابر سایپا، امروز در دو گروه به بازی دوستانه و ریکاوری پرداخت.

پرسپولیس در این بازی تدارکاتی با ترکیب؛ علیرضا بیرانوند، احسان حسینی، محمد حسین کنعانی زادگان، حسین ماهینی، آدام همتی، کمال کامیابی‌نیا، سعید حسین‌پور، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه، سیامک نعمتی و مهدی عبدی به میدان رفت.

در دقیقه 6، سعید حسین‌پور با یک شوت زیبای از راه دور دروازه سرخپوشان پاکدشت را باز کرد و گل اول این بازی را به ثمر رساند.

در دقیقه 25، ضدحمله سریع سرخ‌پوشان با فرار از بند آفساید مدافعان پرسپولیس همراه شد و مهاجمان این تیم در موقعیت دو به تک با دروازه‌بان پرسپولیس قرار گرفتند و سجاد دانایی گل تساوی را به ثمر رساند.

دقیقه 35، روی حرکت خوب مهاجمان پرسپولیس توپ در مقابل دروازه به مهدی عبدی رسید و او گل دوم پرسپولیس را وارد دروازه حریف کرد.

دقیقه ۴۴، داور در قوس پشت محوطه جریمه پرسپولیس یک ضربه آزاد اعلام کرد که این توپ را وحید امانی بازیکن سرخپوشان با شوتی مستقیم به گل مساوی تبدیل کرد.

دقیقه ۶۰، بعد از اعلام خطای پنالتی روی سیامک نعمتی، فرشاد احمدزاده پشت توپ ایستاد و گل سوم پرسپولیس را به ثمر رساند.

دقیقه ۸۰ مهاجم سرخپوشان از پشت محوطه جریمه با یک شوت دقیق گل سوم تیمش را زد تا باز هم بازی به تساوی کشیده شود.

بازی دو تیم در نهایت با تساوی ۳-۳ به پایان رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار