کد خبر:۸۱۳۹۵۲

رسمی؛ مونتلا از هدایت فیورنتینا برگزار شد

وینچنزو مونتلا پس از شکست ۱ - ۴ شب گذشته برابر رم از هدایت فیورنتینا برکنار شد و اعلام شده که مربی جدید این تیم به زودی معرفی خواهد شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این مربی در ۲۴ بازی خود در فیورنتینا ۱۳ شکست را پذیرفته بود و به همین دلیل به نظر می‌رسید که برکناری او اجتناب ناپذیر باشد. او از ۷۲ امتیاز ممکن تنها ۱۹ امتیاز کسب کرده بود که یکی از آن‌ها تساوی در برابر اینتر در هفته گذشته در وقت‌های تلف شده بود. باشگاه فیورنتینا بیانیه‌ای در این باره منتشر کرد که در بخشی از آن آمده: " این تصمیم بعد از بررسی طولانی و دقیق درباره عملکرد و نتایج تیم اتخاذ شده است. مالکان و مدیران تیم باور دار که تغییر سرمربی بهترین گزینه برای تغییر شرایط و اهداف موجود در زمین است. باشگاه از وینچنزو مونتلا برای تلاش‌ها و تعهدش در ماه‌های اخیر سپاسگزاری می‌کند و برای او موفقیت در فصل بعدی فعالیت حرفه‌ای را آرزو می‌کند. در روز‌های آینده نیز مربی جدید فیورنتینا معرفی خواهد شد. "

گفته می‌شودد گزینه اول فیورنتینا برای جانشینی این مربی، لوسیانو اسپالتی خواهد بود، اما او هنوز در شرایط قرارداد با اینتر است و باید پیش از امضای قرارداد جدید با فیورنتینا شرایط خود با این باشگاه را مشخص کند.  
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار