آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۴۰۱۱

ترس هواداران استقلال از استراماچونی؛ آیا بازهم قهر می‌کند؟!

عصر پنجشنبه اگرچه شکست استقلال مقابل ماشین‌سازی در ورزشگاه آزادی کام هواداران آبی را ‏تلخ کرد، اما مرهمی که روی زخم آن‌ها نشست اعلام آندره‌آ استراماچونی برای بازگشت به ایران بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مبلغی که استراماچونی به دلیل آن ایران را ترک کرد، ١٦٠‌هزار یورو بود. از این رو هنوز مبلغ قابل توجهی از ‏قرارداد این مربی باقی مانده که در ماه‌های آینده باید به حساب او واریز شود. با توجه به اینکه مشکلات تحریم ‏ایران ادامه دارد، حتی اگر این پول هم با این همه دردسر حل شود، اما احتمالا در آینده نیز دوباره برای پرداخت ‏قسط‌های بعدی مشکل پیش می‌آید.

بی‌تردید استراماچونی نیز که نشان داده در این ماجرا با کسی شوخی ندارد، ‏می‌تواند با ایجاد مشکل در پرداخت قسط‌های بعدی‌اش بار دیگر حاشیه‌ ایجاد کند. حالا نگرانی هواداران این ‏است که چه تضمینی وجود دارد مربی‌شان برگردد و چند هفته بعد با پرداخت نشدن دوباره پولش همین اتفاقات ‏را تکرار کند؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار