کد خبر:۸۲۰۷۸۷
معاون وزیر ورزش و جوانان:

حداقل درآمد ورزش و فوتبال از حق پخش باید سالیانه ۲۰۰ میلیارد تومان باشد

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت:امیدوارم نمایندگان مردم در صحن علنی مجلس احقاق حق کنند و سهم درآمدی ورزش را از محل تبلیغات تلویزیونی به پنجاه درصد برگردانند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ژاله فرامرزیان معاون توسعه مدیریت و منابع اظهار داشت: تقسیم درآمد تلویزیونی بین صدا وسیما و وزارت ورزش و جوانان در ابتدا به نسبت ۵۰ - ۵۰ در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ بود که در کمیسیون تلفیق به نسبت ۳۰ به ۷۰ رسید و امیدوارم با رای و نظر مردم در صحن مجلس دوباره به همان نسبت مساوی بازگردد چرا که درآمد بیشتری برای رشد و کمک به فدراسیون‌های ورزشی و توسعه ورزش کشور است.

وی افزود: در صورت تقسیم مساوی درآمد‌ها تبلیغاتی تلویزیون، پیش بینی ما از محل سهم ورزش از درآمد‌های تبلیغاتی صداو سیما حداقل سالیانه ۲۰۰ میلیارد تومان است و تمامی درآمد تبلیغاتی صدا وسیما از زیرنویس تا سایر موارد قبل، حین و بعد از بازی‌ها و مسابقات شامل حق پخش می‌شود و بایستی مبالغ دریافتی آن به حساب دولت و خزانه واریز شود.

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: حساب مشخصی را سازمان برنامه و بودجه معرفی می‌کند و صدا وسیما تمامی درآمد‌های حاصل از تبلیغات را به آن واریز می‌کند و سپس وزارتخانه بر اساس تفاهم نامه و روشن کردن مسیر هزینه کرد آن در ورزش مبالغ را از ردیف دولت و سازمان برنامه دریافت می‌کند. این درآمد‌ها برای کل ورزش است و تنها اختصاص به فوتبال ندارد و تمامی ورزش کشور از آن بهره مند می‌شوند.

معاون وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: با اینکار شفافیت خوبی در درآمد‌های تبلیغی به عنوان سهم ورزش کشور ایجاد شده است و نهاد‌های نظارتی بر قرارداد‌ها و اعداد و درآمد‌ها کاملا نظارت دارند و مطابق قانون بودجه ۹۹ عمل خواهد شد.

وی عنوان کرد:متاسفانه پیشنهاد تقسیم مساوی حق پخش که از سوی دولت در لایحه ارسال شد با کاهش قابل توجه و ناگواری به صحن آمده است که امیدواریم نمایندگان محترم با توجه به اهمیتی که برای سلامت و ورزش جامعه قایلند احقاق حق نمایند و سهم ورزش و فوتبال کشور به همان نسبت تساوی ۵۰ - ۵۰ بازگردد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار