کد خبر:۸۲۲۳۰
قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي:

90 درصد افراد خواهان جوان سازي پوست زنان هستند

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي بيش از 90 درصد افراد خواهان جوان سازي پوست را خانم‌ها خواند و گفت: هر چند 90 درصد مراجعين جهت جوان سازي پوست خانم‌ها هستند ولي آمار مراجعات آقايان براي اين مورد نيز روز به روز در حال افزايش است.

به گزارش خبرنگار  علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر باريك بين، امروز در حاشيه كنگره‌ تازه‌هاي پوست، زيبايي و ليزر در تالار امام بيمارستان امام خميني در جمع خبرنگاران گفت: صنعتي شدن جوامع و افزايش طول عمر و اميد به زندگي در دنيا بشر را به سمت استفاده از روش‌هاي گوناگون براي جوان تر ماندن سوق داده است.

وي با اشاره به تبليغات گسترده ماهواره‌ها كه كرم‌هاي مختلفي از جمله كرم حلزون و شترمرغ را ارائه مي كنند، گفت: بسياري از اين كرم‌ها كارايي نداشته و ايجاد عوارض مي كنند.

باريك بين بيان داشت: ايرانيان بيشتر از كشورهاي ديگر تحت تاثير اين تبليغات قرار مي گيرند و پس از استفاده از اين محصولات متوجه مي شوند كه كارايي خاصي ندارند.

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي بيان داشت: مافيايي سازنده اين محصولات ايران را مورد هدف قرار داده‌اند كه در بسياري از موارد نيز به موفقيت رسيده‌اند.

وي ليزرها را از جمله امكانات جوان سازي پوست خواند كه روز به روز با پيشرفت تكنولوژي روند استفاده از آنها نيز افزايش مي يابد.

باريك بين گفت: در گذشته براي جوان سازي پوست از ليزرهاي CO2 استفاده مي شد كه در برطرف ساختن چروك‌ها تاثير خوبي داشت ولي همزمان با تاثير خوب عوارض بسياري از جمله ايجاد لاك روي پوست را در نيز پي داشت.

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي گفت: در پوست‌هاي ايراني ايجاد لكه روي پوست پس از ليزر مسئله‌ شايعي بود.

وي تصريح كرد: امروزه تكنيك‌هاي جديدي به نام ليزرهاي فركشنال ايجاد شده است كه پوست را به صورت نقطه نقطه و هر بار حدود 25 تا 30 درصد مورد تاثير قرار مي دهند.

باريك بين ادامه داد: در اين روش مدت زمان التيام زخم براي بيمار بسيار كم و متفاوت با روش قبلي است.

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي يادآور شد: شايع ترين مراجعات انجام ليزر براي از بين بردن موهاي زائد در خانم‌هاست.

وي دليل ايجاد اين موها را استرس و هورمون‌هاي موجود در غذاها خواند و گفت: امروزه به دليل اين هورمون‌ها تخمدان پلي كيستيك از موارد شايع دختران است كه رشد موهاي زائد را در پي دارد.

باريك بين ادامه داد: برطرف كردن موهاي زائد در خانم‌ها نبايد به عنوان زيبايي مطرح شود بلكه مورد بسيار ضروري است كه بيمه‌ها بايد به آن توجه كرده و ديدگاه زيبايي نداشته باشند.

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي اظهار داشت: امروزه مشاهده مي شود كه در برخي از آرايشگاه‌ها درمان ليزر به دست غيرمتخصصين انجام مي شود كه عوارض بسياري در پي دارد.

وي گفت: توصيه مي شود براي رفع موهاي زائد و كاهش عوارض به متخصصين پوست مراجعه شود.

باريك بين جوان سازي پوست را از ديگر مسائل شايع براي ليزر عنوان كرد و گفت: در صورتي كه جوان سازي پوست به دست متخصصين و در مكان‌هاي مناسب انجام شود تغيير محسوسي در چهره ايجاد خواهد شد.

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي بيش از 90 درصد افراد خواهان جوان سازي پوست را خانم‌ها خواند و گفت: هر چند 90 درصد مراجعين جهت جوان سازي پوست خانم‌ها هستند ولي آمار مراجعات آقايان براي اين مورد نيز روز به روز در حال افزايش است.

وي درمان ضايعات عروقي را از ديگر مواردي خواند كه در گذشته درمان نداشتند ولي امروزه با ليزر PDL و با چند جلسه اين لكه‌ها درمان پذير هستند.

دكتر باريك بين پاك كردن تاتو را از مواردي خواند كه در صورت انجام آن به دست غيرمتخصصين عوارض بسياري را در پي خواهد داشت.

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي گفت: افرادي كه قسمتي از بدن خود را پرتو كرده‌اند و پشيمان شده‌اند نبايد با رنگ‌هاي هم رنگ پوست آن را از بين ببرند.

وي گفت: اين افراد با مراجعه به متخصصين پوست و ليزر درماني بدون آنكه جاي آن بماند، مي توانند درمان شوند.

دكتر باريك بين در ادامه با اشاره به آفتاب خيز بودن كشورمان تصريح كرد: يكي از مهمترين عوامل چين و چروك و سرطان پوست اشعه ماوراي بنفش است.

قائم مقام مركز تحقيقات كاربرد ليزر در علوم پزشكي تصريح كرد: شدت آفتاب در تابستان ايجاد آفتاب سوختگي كرده و لكه‌هاي شديد، سوزش، درد فراوان، تب و لرز و حتي در كودكان مرگ را در پي دارد.

وي در پايان خاطرنشان كرد: افرادي كه پوستي سفيد و چشم‌هاي روشني دارند بيشتر مستعد آفتاب سوختگي هستند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار