کد خبر:۸۲۳۳۷۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

آشپزخانه دانشگاه زابل هنوز به روش سنتی فعالیت می‌کند

معاون دانشجویی دانشگاه زابل گفت: آشپزخانه دانشگاه زابل هنوز به شیوه سنتی اداره می‌شود و اتفاقی در جهت صنعتی شدن این دانشگاه رخ نداده است.

بابک نصرتی، معاون دانشجویی دانشگاه زابل در خصوص روند صنعتی شدن آشپزخانه این دانشگاه به خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: آشپزخانه دانشگاه زابل هنوز به شیوه سنتی اداره می‌شود و اتفاقی در جهت صنعتی شدن این دانشگاه رخ نداده است.

نصرتی افزود: البته مکاتباتی با صندوق رفاه دانشجویی در این باره داشته ایم که منتظر جواب آن‌ها هستیم.

معاون دانشجویی دانشگاه زابل در ادامه تاکید کرد: گازی که ما از آن استفاده می‌کنیم حتی به گاز شهری وصل نیست و از کپسول استفاده می‌کنیم و این یک مانع بزرگ برای صنعتی شدن است. در حال حاضر در انتظار یاری صندوق رفاه دانشجویی برای شروع صنعتی شدن هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار