معاون دانشجویی دانشگاه زابل گفت: آشپزخانه دانشگاه زابل هنوز به شیوه سنتی اداره میشود و اتفاقی در جهت صنعتی شدن این دانشگاه رخ نداده است.
بابک نصرتی، معاون دانشجویی دانشگاه زابل در خصوص روند صنعتی شدن آشپزخانه این دانشگاه به خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: آشپزخانه دانشگاه زابل هنوز به شیوه سنتی اداره میشود و اتفاقی در جهت صنعتی شدن این دانشگاه رخ نداده است.
نصرتی افزود: البته مکاتباتی با صندوق رفاه دانشجویی در این باره داشته ایم که منتظر جواب آنها هستیم.
معاون دانشجویی دانشگاه زابل در ادامه تاکید کرد: گازی که ما از آن استفاده میکنیم حتی به گاز شهری وصل نیست و از کپسول استفاده میکنیم و این یک مانع بزرگ برای صنعتی شدن است. در حال حاضر در انتظار یاری صندوق رفاه دانشجویی برای شروع صنعتی شدن هستیم.