کد خبر:۸۳۱۲۵۳

لغو دربی ایتالیا به دلیل کرونا

رقابت‌های سری آ. ایتالیا که قرار بود امروز و فردا با برگزاری چند دیدار پیگیری شود به دلیل شیوع کرونا در ایتالیا به تعویق افتاد و قرار نیست تعدادی از آنها برگزار شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت‌های سری آ. ایتالیا قرار بود امروز و فردا با برگزاری چند دیدار پیگیری شود که این رقابت‌ها به دلیل شیوع کرونا در ایتالیا به تعویق افتاد و قرار نیست تعدادی از این دیدار‌ها برگزار شود.

بر این اساس مهم‌ترین دیدار هفته یعنی بازی تیم‌های فوتبال یوونتوس و اینتر که قرار بود فردا برگزار شود لغو شد و به تاریخ ۲۴ اردیبهشت موکول شد، همچنین دیدار تیم‌های فوتبال اودینزه - فیورنتینا، میلان - جنوا، پارما - اسپال و ساسولو - برشا هم لغو وبه همان تاریخ ۲۴ اردیبهشت موکول شد.

این اتفاق در حالی است که تا چندی پیش گفته می‌شد که این بازی‌ها برگزار می‌شود، اما بدون حضور هواداران خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار