کد خبر:۸۳۹۱۹۹

هشدار باشگاه تراکتور به شایعه سازان نقل و انتقالاتی

با توجه به برخی شیطنت‌های رسانه‌ای، باشگاه تراکتور با قاطعیت اعلام می‌کند که با هیچ‌کدام از بازیکنان سایر تیم‌ها مذاکره نکرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی باشگاه تراکتور، طی روزهای اخیر برخی رسانه‌ها از مذاکره تراکتور با چند بازیکن خبر داده‌اند که به هیچ عنوان چنین موضوعاتی صحت ندارد و هدف از مطرح کردن این خبرها، برهم زدن تمرکز تراکتور است.

با تمام احترامی که به بازیکنان سایر تیم‌ها قائل هستیم، تاکید می‌کنیم که تراکتور در حال حاضر بهترین نفرات را در اختیار دارد.

باشگاه تراکتور اعلام می‌دارد که در صورت ادامه‌دار بودن این شایعات که از سوی برخی رسانه‌ها و تیم‌ها مطرح می‌شود، شکایت کرده و موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

هنوز وضعیت لیگ نوزدهم مشخص نشده و صحبت در خصوص نقل‌و‌انتقالات خیلی زود است. هواداران ما آگاه هستند و به شایعات و بازی‌های رسانه‌ای سایر تیم‌ها تن نمی‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار