مسئول دبيرخانه سند تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشكي مشهد:
کد خبر:۸۵۲۹۰
وزير بهداشت تاكيد كرد:
لزوم افزايش 2 برابري سرانه سلامت کشور
وزير بهداشت با اشاره به اينكه در حال حاضر سرانه سلامت در كشور 5.6 درصد است، گفت: اگر بخواهيم به جايي برسيم كه در روند درمان هيچ مبلغي را خود بيمار پرداخت نكند، بايد اين سرانه به 10درصد افزايش يابد.
به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مرضيه وحيد دستجردي اظهار داشت: اگر سرانه را افزايش دهيم ولي سيستم بهرهبرداري از آن كارايي لازم را نداشته باشد، به نتيجه مطلوب كه ارتقای سطح درمان و خدمات سلامت به مردم است، نخواهيم رسيد.
وي افزود: در وزارت بهداشت، سيستم بهره برداري از سرانه درمان تحت عنوان «نظام ارجاع» تعريف و تبيين شده است و اگر اين سرانه در مسير نظام ارجاع هزينه شود، منجر به كاهش هزينهها از جيب مردم و افزايش خدمات رساني و كارآمدي در نظام سلامت و رضايتمندي مردم ميشود.
وزير بهداشت با اعلام اين كه هماكنون سرانه سلامت در كشور 5.6 درصد است، گفت: به لحاظ رقمي، اين سرانه معادل 6500 تومان براي هر فرد جامعه است كه اگر بخواهيم به جايي برسيم كه هيچكس از جيب خودش براي درمان مبلغي نپردازد، بايد اين سرانه به 10 درصد برسد.
دستجردي ايران را در بين كشورهاي جهان جزو كشورهاي متوسط از نظر سرانه درمان دانست و اظهار داشت: سرانه سلامت كشوري مثل آمريكا 15 درصد است ولي اميد به زندگي در اين كشور معادل اميد به زندگي در ايران است زيرا سرانه درمان را درست هزينه نميكنند؛ در حالي كه در كشور ژاپن با سرانه پايينتر از امريكا اميد به زندگي 80 سال است؛ لذا بايد براي نتيجهگيري بهتر از سرانه با اتخاذ تدابيري، همزمان با افزايش سرانه، سيستم بهرهبرداري از آن را هم ارتقا داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.