به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، سعيدي امروز در جمع خبرنگاران در نشست تخصصي هفته دولت در سالن شوراي دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: توسعه و درمان خدماتي است كه تلاش ميشود به بهترين نحو در اختيار مردم قرار گيرد و در حال حاضر دغدغه درمان و بهداشت از دغدغههاي مهم دولت يازدهم است.
وي ادامه داد: از لحاظ تخت بيمارستاني تختهاي بستري به دليل هزينههاي فراواني كه دارند و تجهيزات مورد نيازشان حداقل مبلغي حدود 190 ميليارد تومان هزينه بر دوش ما ميگذارند.
مسئول دبيرخانه سند تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشكي مشهد ضمن بيان اين نكته براي تجهيز يك بيمارستان 100 تخت خوابي تنها در حوزه تكميل تخت آن 19 ميليارد تومان هزينه لازم است، گفت: هر تخت بيمارستان علاوه بر هزينه تجهيز هزينه فرآيندهاي جاري آن نيز محاسبه ميشود كه اميدواريم مسئولان به اين نكته نيز توجه داشته باشند.
سعیدی با بیان اینكه كمبود تخت بيمارستاني ما در استان خراسان رضوي 2000 عدد است، تصريح كرد: به ازاي هر 1000 نفر در كشور 1.19 درصد تخت وجود دارد كه اين تعداد در استان خراسان رضوي به 1.23 درصد تخت رسيده است.
وي ادامه داد: مشهد مقدس شهري زائرپذير است و از اين لحاظ اميدواريم نگاه مسئولان به اين استان ويژه باشد؛ زيرا مشهد برخلاف اصفهان شيراز و مازندران داراي زائراني است كه جهت شفا به اين شهر ميآيند و توقع خدمات درماني نيز دارند.
مسئول دبيرخانه سند تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بيان اينكه مجوز 1410 تخت بيمارستاني به بيمارستانهاي دولتي داده شده است، افزود: به لطف خدا توانستيم در بخش خصوصي نيز وعده 400 تخت را دريافت كنيم و بر اين اساس تا سال 97 بيشترين نياز ما به تختهاي بيمارستاني مرتفع خواهد شد.
سعیدی با بيان اينكه پس از گذشت 16 هفته از اجراي برنامه تحول نظام سلامت خاطرنشان كرد: در يكي از بستههاي اين طرح ما تلاش داريم علاقه به عمل سزارين را در ميان مردم كم و زايمان طبيعي را به عنوان بهترين نوع زايمان و سالمترين شكل به دنيا آوردن نوزاد تبليغ كنيم كه به شكر خدا اكنون از 59 درصد سزارين در استان خراسان رضوي توانستهايم اين رقم را به 47 درصد كاهش دهيم.
وی گفت: از نظر اعتباري سرانه سلامت هر ايراني 480 هزار تومان است؛ البته اين نياز به تقويت دارد؛ زيرا اين سرانه در كشور آمريكا بيش از 8000 دلار است.