آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۳۴۲۳

تفحص از خودروسازان در مجلس یازدهم کلید می خورد

نماینده مردم ساری گفت: نوع مدیریت خودروسازان، بی توجهی به افزایش تولید، سوءاستفاده‌های احتمالی، گرانی خودرو، مکانیسم اجرای طرح‌های پیش فروش و فروش فوری، متناسب نبودن عرضه و تقاضا در بازار چارچرخ‌ها و... محور‌های تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس یازدهم از کلید خوردن تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی در مجلس یازدهم خبر داد و گفت: نوع مدیریت خودروسازان، بی توجهی به افزایش تولید، سوءاستفاده‌های احتمالی، گرانی خودرو، مکانیسم اجرای طرح‌های پیش فروش و فروش فوری، متناسب نبودن عرضه و تقاضا در بازار چارچرخ‌ها و... محور‌های تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی است.

خودروسازان اعتبارات ناشی از پیش فروش خودرو را در چه محلی هزینه کردند؟

نماینده مردم ساری ر مجلس یازدهم با بیان اینکه خودروسازان اطلاعات دقیقی از بازار خودرو و تیراژ تولید در اختیار نمایندگان قرار نمی‌دهند، افزود: باید مشخص شود سرمایه حاصل از پیش فروش‌های انجام گرفته در چه محلی هزینه شده و چند درصد این اعتبارات برای رونق تولید استفاده شده است.

تفحص از خودروسازان در مجلس یازدهم جدی‌تر از گذشته پیگیری می‌شود

وی با بیان اینکه تحقیق و تفحص از خودروسازان در مجلس یازدهم جدی‌تر از گذشته پیگیری می‌شود، اظهار کرد: از آنجایی که ایران کارشناسان خبره بسیاری در حوزه صنعت و خودروسازی دارد، می‌توان با استفاده از نقطه نظرات آن‌ها مشکلات موجود در این صنعت را برطرف کرد.

نماینده مردم در مجلس یازدهم با طرح این پرسش که چگونه علیرغم نارضایتی مصرف کنندگان و صنایع پایین دست، خودروسازان مدعی عملکرد مناسب هستند؟ اضافه کرد: راه‌های تامین سرمایه توسط شرکت‌های خودروسازی یکی از اصلی‌ترین محور‌های تحقق و تفحص از خودروسازان است که در صورت کشف تخلف، مجلس یازدهم با این شرکت‌ها قاطعانه برخورد خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار