تغيير روساي دانشگاهها با نگرش سياسي صورت نگرفته است
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر كامران دانشجو در حاشيه افتتاح دانشكده هاي دانشگاه علم و صنعت در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر حدود 150 موسسه آموزش عالي در كشور وجود دارد كه طي يك سال 23 تغيير رئيس در آنها ايجاد شده است.
وي با اشاره به عملكرد رسانه ها در اين رابطه بيان داشت: روساي دانشگاه ها را نمي توان در اواسط سال تغيير داد، البته نمي توان در يك ماه و بدون كار كارشناسي، روسا را عوض كرد.
وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: بيشتر وزراي گذشته نيز تغييرات زيادي در روساي دانشگاه ها ايجاد كردند؛ به طوري كه در دولت هاي قبل يكي از وزرا در طول شش ماه، 90 درصد روساي دانشگاه ها را تغيير داد و هيچ موضوع خاصي نيز پيش نيامد.
دانشجو گفت: يكي از وزراي دولت هاي قبلي رئيس دانشگاه علم و صنعت را در حالي كه فقط 25 روز از انتصاب وي گذشته بود، تغيير داد؛ اين در حالي است كه ما طي يك سال گذشته با كار كارشناسي بسيار كه توسط افراد زيادي انجام شد كمتر از 16 درصد از روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي را تغيير داديم.
وي گفت: تغيير روساي دانشگاه هابه هيچ وجه به مسائل سياسي مرتبط نيست و از اختيارات شخص وزير علوم است.
وزير علوم ادامه داد: من نسبت به وزراي ديگر از كمترين اختيار خود استفاده كرده ام كه مي توان با مراجعه به آمار اين ادعا را به اثبات رساند.
دانشجو در ادامه به استعفاي چهار پنج رئيس دانشگاه از جمله رئيس دانشگاه تربيت مدرس، علمي كاربردي و صنعتي شريف اشاره كرد و گفت: اين روسا خود حكم رياست را به رئيس انتخابي تحويل دادند.
وي ادامه داد: تغييرات بر اساس نگرش سياسي نبوده و بخشي از تغييرات انجام شده شامل جا به جايي روساي دانشگاه هايي از جمله لرستان، اراك و ملاير بوده است.
وزير علوم خاطرنشان كرد: 10 تا 12 تغيير رئيس دانشگاه با كارشناسي جدي انجام شده كه مي توان گفت كمتر از 10 درصد بوده است.
دانشجو در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص تغيير معاونان وزارت علوم گفت: برنامه اي براي تغيير معاونان نداريم.
وي گفت: حدود 7000 نفر براي عضويت در هيئت علمي ثبت نام كرده اند كه مهلت ثبت نام تا 20 شهريور ماه تمديد خواهد شد.
وزير علوم يادآور شد: وزارت علوم متقاضيان عضويت در هيئت علمي را به دانشگاه ها معرفي خواهد كرد و دانشگاه ها از ميان واجدان شرايط تعداد افراد مورد نياز خود را انتخاب خواهند كرد.
دانشجو در ادامه سخنان خود اظهار داشت: آيين نامه نقل و انتقال دانشجويان تا هفته آينده ابلاغ خواهد شد كه امكان اجرايي كردن اين آيين نامه در نيمسال اول امسال وجود ندارد.
وي گفت: تا كنون دانشجويان بايد پس از گذراندن دو نيمسال تحصيلي موافقت دانشگاه مقصد را به عنوان ميهمان كسب مي كردند كه در آيين نامه جديد اين مدت به يك نيمسال تحصيلي كاهش يافته است./انتهاي پيام/