کد خبر:۸۶۲۳۴
طبق گفته محققان علم تغذيه

پسته قند خون را كاهش مي‌دهد

طبق گفته محققان علم تغذيه خوردن يك مشت مغز پسته در روز نه تنها يك ميان وعده سالم و مغذي محسوب مي شود، بلكه با كاهش روند جذب كربوهيدرات‌ها در بدن، كاهش قندخون را نيز به دنبال دارد.

به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، اين محققان مصرف پسته را در كنترل ديابت مؤثر دانسته و آورده اند: مصرف پسته با مواد غذايي داراي كربوهيدرات بالا همچون؛ نان سفيد روند جذب كربوهيدرات را كاهش مي دهند.

بر اساس اين گزارش، پسته داراي ميزان زيادي پروتئين گياهي، مواد نشاسته‌اي غني و مواد معدني مهم مانند پتاسيم و منيزيوم بوده كه وجود آنها در بدن ضروري است.

لازم به ذكر است، پسته همچنين براي تسكين اعصاب مفيد بوده و وجود چربي اشباع نشده در آن باعث پايين آمدن سطح كلسترول بد (LDL) و بالارفتن سطح كلسترول خوب خون (HDL)‌ مي‌شود، كه اين عمل براي سلامت قلب مفيد است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار