ستاد كل نيروهاي مسلح خواستار حضور گسترده در راهپيمايي روز قدس شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۵۳۴

ستاد كل نيروهاي مسلح خواستار حضور گسترده در راهپيمايي روز قدس شد

ستاد كل نيروهاي مسلح در آستانه روز جهاني قدس در بيانيه اي ضمن محكوم كردن جنايات رژيم صهيونيستي خواستار حضور گسترده مردم در راهپيمايي اين روز شد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: روز قدس صحنه نمايش وحدت، عزم واراده امت اسلام وآزاديخواهان جهان براي آزادي قدس و رهايي ملت مظلوم فلسطين و فرياد برائت و انزجار از رژيم صهيونيستي و حاميان جنايتكارآن است.

نامگذاري آخرين روز جمعه ماه مبارك رمضان به عنوان روز جهاني قدس،از دستاوردهاي سترگ انقلاب اسلامي و بركات عظيم نگاه راهبردي و دورانديشانه حضرت امام خميني (ره) نسبت به محيط منطقه اي و جهاني و نيازهاي اساسي و حياتي جهان اسلام به شمار مي رود.

اين بيانيه مي افزايد: كالبدشكافي شرايطي كه حضرت امام (ره) به نمام گذاري روز قدس مبادرت ورزيدند نشان مي دهد كه اين اقدام بزرگ در شرايطي رقم خورد كه از يك سو رژيم جعلي و غاصب صهيونيستي پس از چندين جنگ با اعراب وتصرف سرزمين فلسطين، به لحاظ قدرت و برتري در بهترين وضعيت قرار داشت و از سوي ديگر سكوت، سهل انگاري و بي توجهي دولت هاي عربي به مقوله مقاومت و مبارزه، پتانسيل رويارويي و مقابله با صهيونيست ها از ضريب بسيار پايين و نا اميد كننده اي برخوردار بود.

اين بيانيه با اشاره به پيامد هاي آني و تدريجي ظهور روز جهاني قدس - طي 31 سال گذشته - درصحنه سرنوشت قدس و مردم فلسطين آورده است: شكل گيري اين پديده شگفت انگيز، فرصتي ارزشمند وفراگير براي اعتراض و انزجار جامعه جهاني بويژه جهان سوم از جنايات رژيم صهيونيستي و حاميان غربي آن ونيز حمايت و همراهي ازملت مظلوم و بي دفاع فلسطين و برجسته سازي آزادي قدس شريف به عنوان آرمان مسلمين و بلكه ملل آزاده و حق طلب عالم فراهم آورد.

در ادامه اين بيانيه آمده است: طراحي و ارائه نقشه هاي متعدد و فريبنده صلح و سازش و نقش آفريني براي بازيگران جديد در اين عرصه از سوي آمريكا و رژيم صهيونيستي در مواجهه با سد بيداري و آگاهي آحاد جهانيان همواره ناكام مانده است و آنچه كه به عنوان يك حقيقت انكارپذير در صحنه مسئله فلسطين هرگز نبايد مورد غفلت قرار گيرد، بازگشت فلسطيني ها از سراسر عالم به سرزمين مقدس فلسطين و تشكيل دولت و حكومت مستقل و با راي آنها واخراج و مجازات اشغالگران و غاصبان قدس شريف مي باشد.

اين بيانيه در پايان آمريكا و دولت هاي حامي رژيم صهيونيستي را در جنايات ننگين صهيونيست ها شريك قلمداد كرده و با تبيين ماهيت جريانات و تحولات منطقه اي و اهميت مضاعف روز قدس امسال و دعوت از اقشار و آحاد ملت شريف و بصير ايران اسلامي براي حضور گسترده و پرشور در راهپيمايي روز جهاني قدس آورده است: جمعه آينده، روز آزمون خطير و بزرگ امت پيامبر اعظم (ص) و يكايك آزاديخواهان و ظلم ستيزان عالم است و طنين جهاني شعارهاي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل ، عزم و اراده جامعه بشري براي رهايي سرزمين مقدس فلسطين از چنگال اشغالگران و جنايتكاران را به نمايش خواهد گذارد و تبلور شعله هاي خشم و كينه مجاهدان و آزاديخواهان مسلمان و جبهه مقاومت اسلامي عليه صهيونيست بين الملل، ناقوس مرگ و نابودي رژيم صهيونيستي را بلندتر از هميشه به گوش جهانيان خواهد رساند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار