
نوآوري با تقويت روحيه كمالخواهي در دانشجويان حاصل ميشود
حجت الاسلام عباس خادميان در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اصفهان، كمال خواهي را اعتراض به وضع موجود و تقاضاي مطلوب و تجلي آن را در مفهوم انتظار دانست و اظهار داشت: بايد زمان شكوفايي در كشور را رصد كنيم؛ چرا كه نگاه به بالا انداختن، شكوفايي و نشستن خطا است.
وي علت نامگذاري امسال را به نام سال «نوآوري و شكوفايي»، ديد وسيع و عالمانه رهبري انقلاب به مسائل و توجه ايشان به ايجاد فضاي پژوهشي و رشد علمي در سال گذشته دانست.
حجت الاسلام خادميان در ادامه با اشاره به اينکه مهم ترين عرصههاي نزاع بين المللي در جهان امروز جنگ علمي است، اظهار داشت: اين نامگذاري به نوعي بر پيشرويهاي علمي كشورمان، بخصوص در زمينه انرژي هستهاي تاكيد دارد.
مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه كاشان، معرفت النفس را آغازگر حركت در هر عرصهاي دانست و كاركردن در اين زمينه را از عوامل ايجاد نوآوري ذهني عنوان كرد و افزود: وظيفه بخشهاي مختلف اجرايي كشور ايجاد فضاي بروز و ظهور نوآوريهاي ذهني است.
وي در ادامه اهانتهاي گسترده به اسلام در اروپا را نوعي عكس العمل غرب در دفاع از مكتب سكولاريسم دانست و گفت: غرب بعد از پذيرش انسان منهاي دين يا سكولاريسم با هر چيزي كه مخالف نگرش سكولاريستي باشد، مخالفت مي كند.
خادميان علت مخالفت و كارشكني جهان غرب با جمهوري اسلامي را وحشت آنها از صدور انقلاب و اسلام عنوان و تصريح كرد: اسلام با همه موانع و كارشكنيها به سرعت در حال رشد است، بنابراين جهان غرب از راههاي فرهنگي مثل چاپ كاريكاتور و ساخت فيلمهايي همچون «فتنه» يا «جهنم خليج فارس» به جنگ اسلام مي آيد.
رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه كاشان، وظيفه كشورهاي اسلامي را در عرصه ديپلماسي نشان دادن اهميت پيامبر اعظم(ص) براي اين كشورها عنوان كرد و گفت: براي غرب اقتصاد مهم است و كشورهاي اسلامي مهمترين ابزار يعني نفت را در دست دارند، اين در حالي است که مسلمانان بايد غيرت ديني خود را به كارگيرند؛ چرا که غرب از تقويت اين غيرت مي ترسد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: وظيفه دانشجويان، اعتراض و نقد اينگونه فيلمها است و ما بايد براي مقابله فيلمهايي بسازيم كه پيامبر را آنچنان كه هست، نشان دهد./انتهاي پيام/