آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۹۱۰۲

سوریه درخواست بازی دوستانه با ایران را رد کرد

سرمربی تیم ملی فوتبال سوریه اعلام کرد که با درخواست تیم ملی فوتبال ایران برای برگزاری دیدار دوستانه در تهران مخالفت شد این درحالی است که دیدار با عراق برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت عربی کوره، تیم ملی فوتبال سوریه خود را آماده ادامه انتخابی جام جهانی 2022 قطر می کند.

پیش از این اعلام شد که فدراسیون فوتبال ایران پیشنهاد برگزاری دیدار دوستانه با سوریه را در تهران داده است.

نبیل معلول سرمربی تیم ملی فوتبال سوریه درباره برگزاری دیدار دوستانه با ایران گفت: از ایران عذرخواهی کردیم و دیدار دوستانه در تهران برگزار نخواهد شد اما با عراق بازی دوستانه ای را برگزار خواهیم کرد. عمر میدانی و احمد صالح را داریم که نمی توانند برای اردو به سوریه برگردند اما آماده حضور در دیدارهای دوستانه هستند.

تیم ملی فوتبال عراق در انتخابی جام جهانی با ایران همگروه است و با 11 امتیاز در صدر جدول رده بندی جای دارد این درحالی است که ایران در دور رفت عملکرد خوبی نداشت و با 6 امتیاز و یک بازی کمتر در رده سوم جای دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار