به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، مصرف تمام گروه هاي اصلي غذايي از جمله شير و لبنيات، نان و غلات، سبزي و ميوه جات، گوشت، تخم مرغ و حبوبات در ماه مبارک رمضان براي ورزشکاران روزه دار ضروري است.
بر اساس اين گزارش، ورزشکاران ميتوانند با يک رژيم غذايي سالم، نيازهاي مورد نياز بدن خود را تامين کرده و از فوايد روزه براي سلامتي برخوردار شوند.
اين گزارش با تاکيد بر اينکه نبايد ميزان انرژي دريافتي از پروتئين در ورزشکاران بالا باشد، مي افزايد: اگر ورزشکاران حدود 15 تا 20 درصد انرژي دريافتي روزانه خود را از پروتئين دريافت کنند، براي بدنشان کافي خواهد بود چرا که مصرف زياد پروتئين سبب ايجاد مواد زايد در خون شده و احساس خستگي را هنگام ورزش زياد مي کند.
همچنين، مصرف نمک اضافي نيز براي ورزشکاران مضر است چرا که با يک رژيم متعادل و صحيح، نمک کافي به بدن آنها مي رسد.
گفتني است، ورزشکاران درماه رمضان بايد از مصرف غذاهاي سرخ کرده خودداري کرده و براي طبخ غذا از روش هاي ديگري مثل آب پز و يا بخارپز کردن استفاده کنند.
براساس اين گزارش، ورزشکاران نبايد ميزان زيادي آب را يک جا در افطار بنوشند زيرا اين کار باعث بي حالي، ضعف و درد معده مي شود اما در ساعات بعد از افطار بايد ميزان نوشيدن آب و مايعات بيشتر شود تا هنگام ورزش دچار مشکل کم آبي نشوند.
اين گزارش در پايان خاطر نشان مي کند، روزهداري بدون سحري، ضعف و بيحالي در پي دارد و ورزشکاران براي جلوگيري از احساس گرسنگي در طول روز، نبايد در وعده سحري پرخوري کنند، زيرا پر خوري در ساعات ابتدايي بعد از سحر فشار زيادي به معده و دستگاه گوارش وارد آورده و موجب سوء هاضمه و نفخ معده در فرد مي شود./انتهاي پبام/