به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سایت مدیکال دیلی نوشت: فعالیتهای جسمی موجب رهایی از چاقی، بیماری قلبی و دیابت میشود و تضمین میکند که بسیاری از بخشهای بدن عملکرد خود را به درستی انجام میدهند.
یک تیم از متخصصان دانشگاه کلرادو در بررسیهای بیشتر از فوائد ورزش کردن دریافتند: تاثیر مثبت ورزش کردن روی میکروبهای مفید در سیستم گوارشی از دیگر ویژگیهای آن به حساب میآید.
در این بررسی آمده است شروع ورزش از دوران کودکی، ترکیب میکروبی روده را در جهت بهبود کیفیت آن، تغییر میدهد. در واقع ورزش کردن با ارتقای عملکرد مغز و فعالیت سوخت و ساز بدن، تاثیر مثبت خود را بر سلامت میگذارد.
«مونیکا فلشنر»، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: ورزش کردن روی بسیاری از جنبههای سلامت تاثیر دارد و متخصصان اکنون به دنبال بررسی تاثیر آن بر شکلپذیری میکروبهای روده هستند.
روده انسان حاوی میلیاردها میلیارد میکرو ارگانیسم است که پس از تولد داخل رودهها جای میگیرند و این موجودات زنده جهت بهبود سیستم ایمنی و عملکردهای سیستم عصبی تاثیر دارند.
در این بررسی آزمایشگاهی متخصصان آمریکایی دریافتند موشهایی که در سنین پایینتر ورزش روزانه را انجام دادهاند در مقایسه با موشهای کم تحرک از ساختارهای میکروبی بهتری برخوردارند.
به گزارش مدیکال دیلی، اگرچه در این مطلعه سن دقیقی که این میکروبهای روده میتوانند تغییر پیدا کنند، مشخص نشده اما بررسیها حاکیست هرچه این اقدام در سنین پایینتر شروع شود تاثیرات مثبت آن بیشتر میشود.