آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۸۷۹

آتش انبار مواد نفتی خاموش شد

آتش در انبار مواد نفتی خاموش شد، مدیر عامل آتش‌نشانی می‌گوید که همچنان ۳ ایستگاه در محل حادثه هستند.
آتش انبار مواد نفتی خاموش شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انبار ۲۰۰۰ متری مواد نفتی و روغنی ساعت‌ها در آتش سوخت و خسارت سنگینی به جا گذاشت.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران جلال ملکی امروز گفت که لکه گیری حریق همچنان ادامه دارد.۱۴ ساعت پیش یک انبار مواد نفتی در خیابان شهید رجایی، بلوار پژوهشگاه (شهرری) متعلق به بخش خصوصی آتش گرفت.

۱۰ ایستگاه آتش‌نشانی، ۳۰ تانکر آب، نردبان و … به محل حادثه فرستاده شد. مدیرعامل آتش نشانی قدرت الله محمدی دقایقی با بیان اینکه هنوز علت حادثه مشخص نیست دقایقی پیش به فارس گفت که ساعت یک بامداد حریق را کنترل کردیم و همچنان ۳ ایستگاه آتش نشانی در محل برای ایمن‌سازی حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار