حکم قصاص قاتل شهید محمدجواد رحیمی، مأمور انتظامی دامغان، اجرا شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۸۲۹۴

حکم قصاص قاتل شهید محمدجواد رحیمی، مأمور انتظامی دامغان، اجرا شد

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان از اجرای حکم قصاص نفس قاتل شهید محمدجواد رحیمی، مأمور انتظامی شهرستان دامغان، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور، طی تمامی تشریفات قانونی و بنا به درخواست اولیای دم خبر داد.
00

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری، رئیس‌کل دادگستری استان سمنان، با اعلام این خبر اظهار کرد: شهید محمدجواد رحیمی روز جمعه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۱، هنگام انجام مأموریت انتظامی و برقراری نظم و امنیت در بیمارستان ولایت شهرستان دامغان، پس از خلع سلاح توسط قاتل، با شلیک دو گلوله به شهادت رسید.

وی افزود: در پی وقوع این جنایت، پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دامغان تشکیل شد و تحقیقات قضایی برای بررسی ابعاد مختلف حادثه در دستور کار قرار گرفت.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان ادامه داد: پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی، پرونده برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان سمنان، مستقر در شهرستان شاهرود، ارسال شد و این شعبه پس از بررسی مستندات و دلایل موجود، حکم قصاص نفس قاتل را صادر کرد.

اکبری تصریح کرد: حکم صادره پس از رسیدگی در یکی از شعب دیوان عالی کشور تأیید و ابرام شد و پرونده پس از قطعیت رأی، تمامی مراحل و تشریفات قانونی لازم برای اجرای حکم را طی کرد.

وی خاطرنشان کرد: سرانجام با درخواست اولیای دم و پس از طی فرآیند قانونی، حکم قصاص نفس قاتل شهید محمدجواد رحیمی صبح امروز در شهرستان دامغان اجرا شد.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید انتظامی گفت: شهید محمدجواد رحیمی در مسیر خدمت به مردم و تأمین امنیت جامعه جان خود را فدا کرد و نام و یاد این مأمور فداکار در حافظه مردم قدرشناس و مجموعه انتظامی استان سمنان ماندگار خواهد ماند.

پربازدیدترین آخرین اخبار