آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۹۱۱۳
در راستای ایجاد اشتغال؛

شرکت شتاب‌دهنده صنایع هایتک خودرو از میان دانشجویان دانشگاه ملایر نیرو می‌پذیرد

شرکت شتاب‌دهنده صنایع هایتک خودرو در راستای ایجاد اشتغال و با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه ملایر، از بین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه اقدام به جذب نیرو کرده است.

شرکت شتابدهنده صنایع هایتک خودرو از میان دانشجویان دانشگاه ملایر نیرو می‌پذیرد

به گروه خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت شتابدهنده صنایع هایتک خودرو به منظور اجرایی نمودن طرح‌های خود و در راستای ایجاد اشتغال و افزایش مهارت‌های مورد نیاز در تولید با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه ملایر و انجمن‌های علمی، از بین دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه اقدام به جذب نیرو کرده است.

دانشجویان در صورت تمایل با مراجعه با سایت دانشگاه، بخش معاونت فرهنگی اجتماعی می‌توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار