آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۹۳۳۳
پیشکسوت استقلال در گفتگو با دانشجو:

هیئت مدیره استقلال دور از چشم مدیرعامل جلسه می‌گذارد! / سعادتمند و مجیدی بی تجربگی کردند

سعید لطفی گفت: در حواشی چند وقت اخیر هم مدیرعامل مقصر بود و هم سرمربی، فرهاد اگر تجربه داشت پیش از فینال استعفا نمی‌داد. از طرفی اگر سعادتمند تجربه کافی داشت در آن شرایط سکوت می‌کرد.

سعید لطفی، پیشکسوت استقلال در گفتگو با خبرنگار ورزشی دانشجو در خصوص وضعیت این تیم در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: شب پیش از بازی گفتم اگر با سه مهاجم بازی کنیم قطعا می‌بازیم. پاختاکور تیم فیزیکی است و البته دست ما هم خالیست. من اینجا کادر فنی را هدف قرار می‌دهم که در چنین شرایطی باید نقش تعیین کننده خودش را نشان بدهد؛ جایی که وقتی دستش خالیست نباید با سه مهاجم کار کند.

وی افزود: باید ارسلان را می‌گذاشت دقیقه شصت به بعد وارد بازی می‌کرد تا جان تازه‌ای به تیم بدهد. یک بازیکن تازه‌نفس زهردار که بتواند بازی را اصطلاحا دربیاورد اما کادر فنی تیم ما همان ابتدای بازی دستش را برای حریف رو کرد. پاختاکور مالکانه و در یک سوم دفاعی حریف بازی می‌کند. کادر فنی باید این آگاهی را به تیم می‌داد. وقتی آنها ترفندشان حضور در یک سوم دفاعی حریف است ما باید در یک سوم میانی و یک سوم تهاجمی خودمان بازی و نقطه قوت آنها را به نقطه ضعف تبدیل می‌کردیم. البته نه اینکه مجید نامجومطلق را مقصر بدانم؛ معتقدم او کمترین تقصیر را داشت. وقتی یک مربی حاشیه امنیت ندارد و نمی‌داند حتی بازی بعد روی نیمکت است یا خیر، چطور می‌تواند روی بازی تمرکز کند؟ چطور میتواند تمام توانش را بگذارد؟

پیشکسوت فوتبال در پاسخ به اینکه مسائل حاشیه‌ای را در عدم نتیجه گیری استقلال دخیل می‌دانید، تصریح کرد: حاشیه‌ها که بلای جان تیم شد اما باید دید چه کسی عامل به‌وجود آمدن این حاشیه‌هاست. تیم بزرگ، آدم‌های بزرگ می‌خواهد! در حواشی چند وقت اخیر هم مدیرعامل مقصر بود و هم سرمربی. فرهاد اگر تجربه داشت پیش از فینال استعفا نمی‌داد. از طرفی اگر سعادتمند تجربه کافی داشت در آن شرایط سکوت می‌کرد تا لااقل حالا سیبل انتقادات نمی‌شد. هیات مدیره باشگاه اگر با کفایت بود علیه مدیرعامل نبود و پشت پرده باحمایت از مربی کارها را خرابتر نمی‌کرد.

بازیکن اسبق استقلال خاطر نشان کرد: به جای جلساتی که دور از چشم مدیرعامل برگزار می‌کنند با منابعی که خبرهای باشگاه را منتشر می‌کنند برخورد می‌کرد؛ مگر آنها جزو سرمایه‌داران مطرح و موفق نیستد؟ پس چطور است که نمی‌توانند منابع مالی قدرتمندی را جذب کنند؟ چطور برای خودشان هنر بیزینس دارند اما در استقلال که نامش برای جذب بهترین کارگزارها و بزرگترین سرمایه‌داران کافیست، نمی‌توانند اسپانسر خوبی جذب کنند؟

لطفی تاکید کرد: نمی‌توانند با اسم استقلال برای تیم منابع مالی فراهم کنند؟ نمی‌توانند با اسم استقلال درآمدزایی کنند که دو سال دیگر اصلا نیازی به اسپانسر نداشته باشد؟ هیات مدیره‌ای که آمده‌ تا با قدرتِ ثروت و کارآفرینی خود گره از مشکلات اقتصادی تیم باز کند اما حق جلسه دریافت می‌کنند و از همین مبالغ که برای آنها پول خورد است اما برای باشگاه، حقوق یک ماهِ کارمندانش است، نمی‌گذرند! همه اینها رد پاهایی است که در نهایت ما را به مقصر اصلی می رساند!

وی در ادامه افزود: وزارت ورزش مقصر این شرایط است؛ جایی که باید فقط نظارت کند حتی در جزئی‌ترین امور باشگاه دخالت می‌کند و آنجا که باید دخالت کند فقط نظاره می‌کند. وزارت ورزش در راستای پیشرفت، حرفه‌ای شدن و کسب استقلال مالی باید حامی مدیرعامل و باشگاه باشد اما وزارت ورزش ما دست و بال مدیرعامل را با قانون منع ورود خارجی ها بست، آنهم وقتی استقلال با سی میلیون هوادار بازی‌های آسیایی را پیش رو داشت.

پیشکسوت استقلال تصریح کرد: وزارت ورزش باید موتور محرک باشد نه بازدارنده؛ باید به باشگاه‌ها برای حرفه‌ای شدن کمک کند و باعث بهبود اوضاع تیم‌ها شود تا نشاط را به جامعه تزریق کند. نه این که امید بیش از سی میلیون هوادار را با قانونی که هیچ تفکر حرفه‌ای گری پشت آن نیست آنها را سرخورده و مغموم کند. شما فکر کنید بعد از آنهمه حمایت و اتحاد هواداران اگر رای به آمدن استرا می‌دادند چه بازتابی در جامعه داشت؟ هواداران چیزی را که به سختی و با اتحاد به دست آورده بودند را چنان حمایت می‌کردند که تیمشان تا کسب ستاره سوم برود، آیا این افتخار بزرگی برای کشور نبود؟ آیا نیمی از جمعیت کشور امید به زندگی نمیافتند؟ آیا کل لیگ تحت تاثیر این اتفاق خوب قرار نمی‌گرفت؟

لطفی درخصوص قانون منع جدب بازیکن و مربی خارجی افزود: صددرصد این تصمیم بد است و مانع پیشرفت ما می‌شود. اگر ما در هر صنعتی نتوانیم با دنیا تبادل اطلاعات داشته باشیم و نتوانیم از علم روز دنیا بهره بگیریم دچار خسران و ضرر می‌شویم. اینکه بگوییم از طریق تلویریون بازی‌ها را می‌بینیم و می‌آموزیم، ساده‌لوحانه است. مگر مثلا گواردیولا در نود دقیقه‌های بازی تمام افکار فنی خودش را رو می‌کند؟ از تلویزیون چه چیزی غیر از لذت بردن از تماشای یک بازی حرفه‌ای نصیب‌مان می‌شود؟ وقتی بازیکنی مثل میلیچ وارد فوتبال ما می‌شود، بازیکن من به او نگاه می‌کند و برای زندگی‌اش از او الگو می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: وقتی میبیند او سر ساعت ده می‌خوابد، خورد و خوراکش اصولی است، به داور اعتراض نمی‌کند، برای بازیکن جانشینش پست حمایتی می‌گذارد و حاشیه ندارد، اصول زندگی حرفه‌ای را از او یاد می‌گیرد. وقتی مربی با دانشی مثل استراماچونی به فوتبال ما می‌آید، برای کل لیگ‌مان مدرسه است. متاسفانه قانون منع جذب بازیکن و مربی خارجی، فوتبال ما را نابود و به قهقرا می‌برد. امسال استقلال از این قانون چاقو خورد اما رفته رفته تاثیر مخربش را بر کل فوتبال‌مان می‌بینیم.

بازیکن اسبق استقلال در پایان تصریح کرد: به گمانم وزارت ورزش خواسته یا ناخواسته موجب ضعف استقلال شده است که البته این حرف به معنای تبرئه دیگران نیست. در بحث مدیریت باشگاه شنیدم آقای سعادتمند مبلغی حدود ۱۵۰ میلیارد تومان صرف تمدید و خرید نفرات جدید کرده است. این صد و پنجاه میلیارد اگر منابع مالی‌اش تامین شده و بدهی روی بدهی نیست که احسنت به آقای سعادتمند و من دست او را می‌بوسم و عملکردش در این بُعد را می‌ستایم اما اگر بدون تامین منابع مالی چنین رقم سنگینی را روی دست باشگاه گذاشته باشد آنوقت چه؟ استعفا بدهد و برود و این استقلال و هوادارانش باشند که متضرر شوند؟ اینجاست که وزارت ورزش باید دخالت کند، باید بگویید دخلت چقدر است، همانقدر خرج کن نه فقط به استقلال، تیم رقیب هم نباید بی‌حساب و کتاب خرج کند. اینکه کسی بیایید و بدون فکر اقتصادی و تامین منابع مالی با رقمی نجومی تیم ببندد را من هم بدون یک روز سابقه مدیریت بلد هستم. امیدوارم این خبری که شنیدم کذب باشد اما اگر واقعیت داشته باشد وزارت ورزش باید پاسخگو باشد که چگونه اینجا دخالت نمی‌کند اما برای ورود استراماچونی مقابل سی میلیون هوادار می‌ایستد؟ اگر استرا می‌آمد، در لیگ خوش می‌درخشید و آسیا را هم شگفت زده می‌کرد، می‌شد اسپانسرهای قوی جذب کرد و دیگر به هزینه کردن ۱۵۰ میلیارد خرده نگرفت. نیامدن استراماچونی همه جوره استقلال را دچار ضرر کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار