پروژه اسلام ستيزي سناريوي صهيونيسم جهت مقابله با گسترش اسلام است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بوشهر، صفايي بوشهري ديروز در تجمع اعتراض آميز مردم به هتک حرمت قرآن كريم تصريح کرد: استكبار مي كوشد با تهاجم فرهنگي، اشاعه فساد و اخيرا هم توهين به قرآن، اسلام را در فضاي بين الملل به عنوان يك دين خشن و تروريستي در مقابل مسيحيت و ساير اديان قرار دهد تا مسلمانان را در حادثه 11 سپتامبر مجرم و جهان را در مقابل اسلام قرار دهد.
وي با بيان اين كه هتك حرمت قرآن هتك حرمت ساير كتب آسماني است، ابراز داشت: قرآن هم اكنون به عنوان كتاب نجات انسان در تمامي ابعاد و انديشه مطرح است و از همان آغاز نزول نيز ابوجهل ها با آن ستيز كردند.
صفايي بوشهري با اشاره به سخنان انديشمندان فرانسوي و انگليسي گفت: ما هيچ گاه اين سخن آنان كه گفته اند؛ تا مسلمين قرآن دارند، تسلط بر آنان محال است، را از ياد نخواهيم برد.
نماينده ولي فقيه در استان ادامه داد: آن ها مي دانند اگر از مسلمانان قرآن را بگيرند، مي توانند اسلام بي محتوا و مورد نظر خودشان را اشاعه دهند.
وي با بيان اينكه هتك حرمت قرآن يعني تهاجم فرهنگي به محتوا و اساس اسلام، افزود: اين حركت آنان از كار بسيار ناشايست انتشار كاريكاتور در اروپا و كشورهاي هلند و بلژيك آغاز شد و با طراحي هاي ديجيتالي و ماهواره اي ادامه يافت و اكنون نيز سعي دارند اسلام را در مقابل جهان قرار دهند.
صفايي بوشهري با بيان اينكه اسلام ستيزي و اسلام هراسي پروژه اي بود كه از صدر اسلام آغاز شده است، تصريح كرد: اگر ابوجهل ها و ابولهب ها در اسلام ستيزي خود موفق بودند، آن گاه فرزندان آن ها در عصر حاضر نيز موفق خواهند شد.
وي ادامه داد: همانطور كه هجوم مستكبران در صدر اسلام موجب اعتلاي اين دين الهي شده است، عمل امروز آنان نيز سبب مرگ امريكا و اسرائيل خواهد شد.
امام جمعه بوشهر با بيان اينكه انجيل نيز كتاب خداست، افزود: مسيحيان برادران ديني ما هستند و هيچ گاه مسلمانان اين عمل را با آنان تكرار نخواهند كرد.
صفايي بوشهري همچنين از سران كشورهاي اسلامي خواستار اتحاد و همدلي بيشتر جهت برخورد و مقابله با اين عمل شنيع و زشت استكبار جهاني شد.
نماينده ولي فقيه در استان با اشاره به آمادگي مردم ولايتمدار استان براي دفاع در برابر استكبار جهاني گفت: ما هم در دفاع از اسلام و قرآن و هم در مقابل مسائلي كه صهيونيست ها در جهان و خليج فارس ايجاد مي كنند، پا برجا هستيم.
وي در پايان ضمن محكوم كردن اين جنايت، اعلام کرد: هرگاه كه رهبر معظم انقلاب فرمان دهند، آنگونه عمل مي كنيم كه سپاه علي ابن ابيطالب(ع) به فرمان علي(ع) در صدر اسلام انجام داده است./انتهاي پيام/