استان قم بيشترين كمك‌هاي مردمي را به پاكستان ارسال کرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۱۴۲
مسئول بسيج سازندگي استان قم:

استان قم بيشترين كمك‌هاي مردمي را به پاكستان ارسال کرده است

مسئول بسيج سازندگي استان قم با اشاره به استقبال چشمگير مردم قم در كمك به مسلمانان سيل زده‌اي پاكستان گفت: تاكنون در سطح كشور بيشترين كمك‌هاي مردمي جهت ارسال به پاكستان، از استان قم جمع آوري شده است.

حسين رضا اكبري در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، اظهار داشت: از نهم شهريور ماه كه ستاد جمع آوري كمك هاي مردمي در 40 حوزه و پايگاه مقاومت شهري فعال شده است، بيش از 15 ميليون كمك‌هاي نقدي و چند ده كاميون کمک های غيرنقدي تحويل هلال احمر داده شده است.

وي در ادامه افزود: از زماني كه طي يك مصاحبه‌اي تلویزيوني شماره حساب 2840000 برای کمک رسانی به بسيجيان استان قم اعلام شده است، بنا بر اظهارات مسئولان مربوطه در صندوق مهر امام رضا(ع)، بيش از 100 صفحه پرينت كمك‌هاي مردمي به اين شماره حساب به مردم استان قم اختصاص يافته است.

اكبري با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در روز عيد فطر تاكيد كرد: فرمايشات آقا تاثيرات بسياري در افزايش و پر رونق شدن كمك‌هاي مردمي به ويژه در سطح بسيجيان استان داشته است.

مسئول بسيج سازندگي استان قم از فعال شدن چادرهاي جمع آوري كمك‌هاي مردمي در بخش‌ها و روستاهاي استان قم خبر داد و ابراز داشت: از ديروز تا به حال فقط در حوزه‌ امام حسين(ع) شهري پنج ميليون تومان جمع آوري شده است.

اكبري همچنين خاطرنشان كرد: به پيشنهاد فرمانده سپاه علي ابن ابيطالب (ع) قم و با هماهنگي‌هاي صورت گرفته با مركز عمليات حقوقي، با رضايت افراد داوطلب حقوق يك يا چند روز از پاسداران استان نيز به حساب كمك‌هاي مردمي به مسلمانان حادثه ديده پاكستان ارسال خواهد شد.

وي در پايان ضمن تجليل از مشاركت بسيجيان استان قم در اين اقدام خيرخواهانه تصريح كرد: اميدواريم هماهنگونه كه ملت ايران نداي ولي امر مسلمين جهان را لبيك گفتند، ديگر ملت‌هاي مسلمان جهان نيز به فرياد حادثه ديدگان پاكستان برسند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار